


به گزارش شبسترنیوز حجت الاسلام محمدزاده در نمازجمعه این هفته شبستر که در محل مسجدجامع این شهر برگزار شد با اشاره به شرایط دعا گفت:اولین شرط استجابت دعا این است که انسان از لحاظ قلبی و جوارحی کاملا آمادگی لازم را داشته باشد.
وی با اشاره به سالروز حمله نظامی آمریکا به صحرای طبس اظهاکرد: طرح حمله ی آمریکا به ایران اسلامی با پشتوانه ی الهی و مدد های غیبی در صحرای طبس با شکست مواجه شد ولذا هر چقدر هم که شب و روز خداوند متعال را به خاطر امداد های غیبی خود در حفظ نظام جمهوری اسلامی شکر و سپاس کنیم باز هم کم است و باید شکرگزار بوده و دشمنان نیز بدانند هر کس با نظام اسلامی در افتاده ، مفتضخ شده و از این به نیز مفتضح خواهد شد.
محمدزاده در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به شعار هفته سلامت افزود: تغذیه سالم شعار هفته سلامت می باشد و کشاورزان و دامداران باید توجه داشته باشند که در پرورش حیوانات و درختان خود تنها به فکر درآمد بیشتر نبوده و با رشد طبیعی آنان به تغذیه سالم مردم کمک کنند.
امام جمعه شبستر در پایان گرامیداشت روز شوراهای اسلامی خاطرنشان کرد: شوراها باید از نظرات و پیشنهادات مردم بهره برده و باهمدلی و همزبانی کارها را پیش ببرند.
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید