بدون نظر
 
مردی که زنده زنده خود را روی ذغال سرخ کرد +عکس
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ در ۳:۱۸ ب.ظ
 
یک مرد چینی مبتلا به سرطان خون به علت عدم توانایی در پرداخت هزینه های بیمارستان در یک اقدام وحشتناک خودش را زنده زنده روی زغال سنگ سرخ نمود تا با این روش عجیب از شر سلولهای سرطانی رهایی یابد.

به گزارش قدس انلاین به نقل از الف، بروک جیا بینهوئی 25 ساله که از بیماری لوسمی یا سرطان خون رنج می برد برای رهایی از سلولهای سرطانی خود را کباب کرد ! او قبلا در سخنانی شنیده بود که در 42 درجه سیلیسیوس سلولهای سرطانی بدن از بین می روند به همین خاطر تصمیم گرفت بدین روش از شر سرطان رهایی یابد.بدین منظور کپه ای از زغال سنگ اماده نمود و انها را اتش زده و خودش را بر فراز اتش قرار داد !

مردی که زنده زنده خود را روی ذغال سرخ کرد +عکس

بینهوئی ساکن شهرستان یونلونگ از توابع استان یوننان چین است.او در سال 2013 به بیماری سرطان خون مبتلا شد و توسط کمکهای مردمی مورد پیوند استخوان قرار گرفته بود.

مردی که زنده زنده خود را روی ذغال سرخ کرد +عکس

این مرد جوان چینی وقتی که همه درها را به روی خود بسته یافت در حیاط خلوت منزل خود مقداری زغال سنگ فراهم نمود و توسط چند تکه چوب تخت غیر عادی بر پا نمود و زغال سنگ را اتش زد و خودش روی تخت ساخته شده دراز کشید

جیا در سخنانی گفت کارشناسان بر این عقیده اند گرممی 42 درجه سیلیسیوس قادر است سلولهای سرطانی بدن را از بین ببرد به همین خاطر من تصمیم گرفتم این روش را نیز ازمایش نمایم.جیا مقداری زغال سنگ جمع اوری می نماید و انها را با چوب و هیزم مشتعل می نماید هنگامی که چوبها می سوزد و تنها زغالهای داغ بر جا می ماند روی تخت دراز کشیده تا بدین روش سلولهای سرطانی خود را از بین ببرد.

جیا می افزاید من شنیده بودم که در اب گرم 42 درجه این کارایی دارد اما نگه داشتن دقیق درجه اب در چنین دمایی برایم مشکل بود به همین خاطر تصمیم به ازمایش کردن این روش گرفتم.

بروک جیا بینهوئی 5 سال قبل با نامزدش لیو یوان ازدواج نمود و حتی تلاش همسر برای منصرف نمودنش بی نتیجه بود.جیا پس از اینکه ازمایش سرخ نمودن خود را روی زغال سنگ به پایان می رساند به بیمارستان مراجعه نموده تا نتیجه انرا پزشکان برسی نمایند.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort