بدون نظر
 
لحظه‌ای برای اجازه دادن به فرزندم جهت نبرد با تکفیری‌ها درنگ نکردم
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۴ در ۴:۰۹ ب.ظ
 
پدر شهید حزباوی گفت: به عقیده بنده دفاع از حرم واجب است و برای همین برای اجازه دادن به پسرم برای ورود به این مسیر لحظه‌ای درنگ نکردم و با شهادتش شاد شدم.

به نقل از رهیاب نیوز، خوزستانی‌ها در دفاع از حرم مانند دیگر مسلمانان راستین شهدای زیادی تقدیم کردند، حسن حزباوی یکی از دلاورمردان خوزستانی است که آذرماه سال گذشته در استان درعا سوریه توسط تکفیری‌ها به شهادت رسید.

شهادت در راه خدا عهدی است که دلاور مردان خوزستانی با خود بسته اند و به همین دلیل در دفاع از پیشتازی می‌کنند؛ پدر شهید حزباوی در این باره می‌گوید: حسن مشتاق شهادت بود و این اشتیاق در گفتار و کردارش مشخص بود.

وی می‌افزاید: حسن از کودکی در مراسم مذهبی حضور داشت و با آغاز سن نوجوانی و جوانی برای همراهی من در مجالس عزاداری همراه می‌شد و بعد به عزاداری خود می‌پرداخت.

پدر این شهید مدافع حرم عنوان می‌کند: حسن وقتی می‌خواست به صورت داوطلبانه عازم نبرد با تکفیری‌ها شود از من اجازه گرفت و حرفش این بود که نگرانم بعد از من چه کسی تو را در مجالس عزاداری همراهی کند.

وی با بیان اینکه تکفیری‌ها و به ویژه داعش با زیرپا گذاشتن همه اصول انسانی در حال نسل کشی مسلمانان هستند، بیان می‌کند: به عقیده بنده دفاع از حرم واجب است و برای همین برای اجازه دادن به پسرم برای ورود به این مسیر لحظه‌ای درنگ نکردم و با شهادتش شاد شدم.

پدر شهید حزباوی تصریح می‌کند: بنده که از نظر جسمی نمی‌توانم در میدان‌های نبرد حاضر شوم و برای همین به پسرم اجازه دادم وارد جنگ شود. البته همه باید بدانند خون فرزندان و دیگر شهدا پایمال نمی‌شود و این موضوع قابل مشاهده است.

وی با تأکید بر اینکه راه شهادت باز است، می‌گوید: تاکنون 19 نفر از خوزستان به شهادت رسیدند و دیدید که با شهادت آنها جامعه ما معنوی تر می‌شود و تأثیر شهادت فرزندان ما در زندگی‌مان قابل مشاهده است.

پدر شهید خوزستان مدافع حرم تأکید می‌کند: عرصه جهاد فراهم است و ما با دیدن اشتیاق فرزندمان برای ورود به این عرصه اجازه حضورش را دادیم و امیدواریم به زودی نتیجه خون شهدایمان را ببینیم گرچه بخش زیادی از این نتیجه در حال حاضر قابل مشاهده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort