بدون نظر
 
برخی به کنسرت های مختلط عنوان مذهبی می دهند/ آقای جنتی؛ تک خوانی زنان در جمع نامحرمان حرام است
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ در ۴:۰۷ ب.ظ
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: باید به آقای جنتی که معتقد است اگر در تک خوانی مفسده ای نباشد اشکال شرعی ندارد، بگوییم که این حرف صحیح نیست چون در آن مفسده هست و تک خوانی زنان برای مردان نامحرم چه پشت پرده برای تمرین صدا باشد و چه در ملاء عام، خلاف شرع است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد سالک کاشانی در گفت و گو با خبرنگار “بوتیا ” در واکنش به صحبت وزیر ارشاد مبنی بر بی اشکال بودن تک خوانی زنان از لحاظ شرعی گفت: ما با اصل موضوع کار داریم که عبارت است از نوع جریانی که در این نوع مسائل با توسعه کنسرت های مختلط موسیقی می تواند ما را به جای بدی برساند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه عنوان کرد: برخی به این نوع کنسرت ها عنوان مذهبی می دهند، تک خوانی زنان برای مردان نامحرم چه پشت پرده برای تمرین صدا باشد و چه در ملاء عام، خلاف شرع است.
وی تصریح کرد: باید به آقای جنتی که معتقد است اگر در تک خوانی مفسده ای نباشد اشکال شرعی ندارد، بگوییم که این حرف صحیح نیست چون در آن مفسده هست .
سالک کاشانی تاکید کرد: اینکه زن در مقابل نامحرم بخواندحرام است و این مسئله ی قابل توجهی است و با هیچ ادبیاتی قابل توجیه نیست.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان خاطر نشان کرد: این مسئله در کمیسیون فرهنگی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت، امیدواریم که بتوانیم راهی را در پیش گیریم که هم هنر استفاده شود و هم خلاف شرع نباشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort