بدون نظر
 
نحوه پرداخت حقوق بازنشستگان تغییر کرد
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ در ۳:۴۸ ب.ظ
 
مدیرکل امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان براساس حروف الفبا مورد گله و شکایت بود و به پراکندگی زمان پرداخت حقوق در طول یک ماه اعتراضاتی وجود داشت، گفت: در همین راستا نظام پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی طراحی و از آبان ماه اجرایی شد.

مشاور مدیرعامل و مدیرکل امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان براساس حروف الفبا مورد گله و شکایت بود و به پراکندگی زمان پرداخت حقوق در طول یک ماه اعتراضاتی وجود داشت، گفت: در همین راستا نظام پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی طراحی و از آبان ماه اجرایی شد.

رضا امینی درباره اجرای نظام پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی اظهار کرد: امروزه سازمان‌ها همواره در تلاشند تا میزان رفاه و رضایتمندی مخاطبان و ذی نفعان خود را از خدماتی ارائه شده ارتقا دهند.

وی افزود: این موضوع یکی از ضرورتهای بقا و ماندگاری سازمانهاست. سازمان تامین اجتماعی نیز با درک این ضرورت ها همواره تلاش کرده است تا با استفاده از امکانات و پتانسیل های پیش رو، بسترهای جدید ارائه خدمات به مخاطبان خود را توسعه دهد.

مشاور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طی دو سال اخیر این مهم با انتخاب شیوه مدیریت علمی و تمرکز بر امور تخصصی رویکرد تازه‌ای از مدیریت با استفاده ازفناوریهای نوین به عنوان راهبرد جدیدی در خدمت رسانی به آحاد ذی نفعان و مخاطبین سازمان، محقق شده است گفت: تمرکز بر کاهش مراجعات کارفرمایان، بیمه شدگان و مستمری بگیران به شعب از طریق ارائه خدمات غیرحضوری در بستر اینترنت از این جمله است.

امینی ادامه داد: این اقدام نه تنها موجب افزایش سطح رضایتمندی ذی نفعان شده بلکه آثار و فواید بسیاری برای اقتصاد کشور به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه اجرای طرح‌های سراسری از جمله ارسال لیست اینترنتی، پرداخت انواع حق بیمه و ابلاغ اوراق مطالباتی در بستر اینترنت و … آغازی بر راهبردهای تخصصی سازمان در ارائه خدمات در بستر فناوری های روز آی تی است عنوان کرد: نظام پرداخت متمرکز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان نیز در راستای راهبردهای مذکور اجرا می شود.

امینی ادامه داد: از آنجا که پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان براساس حروف الفبا مورد گله و شکایت بود و به پراکندگی زمان پرداخت حقوق در طول یک ماه اعتراضاتی وجود داشت، موضوع در دستور کار مجموعه مدیریتی و کارشناسی سازمان قرار گرفت که نهایتاً منجر به آماده سازی بسترهای فنی، تخصصی و اجرایی از آبان ماه سال جاری شد.

مدیرکل امور استان‌های سازمان تامین اجتماعی به مزایای اجرای نظام پرداخت متمرکز نیز اشاره و عنوان کرد: یکپارچگی در پرداخت‌ها، برقراری عدالت و رفتار همسان و عادلانه در پرداخت حقوق خارج از اولویت الفبایی، کشف و شناسایی هم پوشانی‌ها، مدیریت بهینه وجوه، سهولت در پرداخت و دریافت حقوق، دقت در پرداختها و صیانت از منابع و منافع مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان از جمله این مزایا هستند.

به گزارش ایسنا، پیش از این اعتصامی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی گفته بود: سامانه تلفن گویای ندای تامین (1420)، به منظور اطلاع رسانی دقیق به بازنشستگان و مستمری بگیران، برنامه زمان بندی پرداخت حقوق آنان را از طریق این سامانه اعلام می کند.

بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می کنند، می‌توانند با وارد کردن تاریخ روز دریافت مستمری خود به این سامانه، تاریخ دقیق واریز مستمری در ماه‌های آبان لغایت اسفند سال جاری را دریافت کنند. این برنامه تنها برای مستمری بگیرانی که در فاصله زمانی پنج تا 19 هر ماه حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کرده‌اند، اجرایی است.

مستمری بگیرانی که از 20 لغایت پایان ماه، حقوق خود را دریافت می کرده‌اند، همچنان بدون تغییر در برنامه زمان بندی، در همان تاریخ، حقوق خود را دریافت خواهند کرد. در طرح جدید پرداختها، در صورت قرار گرفتن روز پرداخت حقوق در روزهای تعطیل، حقوق بازنشستگان یک روز قبل پرداخت خواهد شد.

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تأکید بر اهمیت تعلیم و تربیت در مواجهه با جنگ شناختی بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort