بدون نظر
 
واکنش اورژانس به شایعه اوردوز مرحوم علی طباطبایی
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ در ۱:۳۶ ب.ظ
 
در حالی که شب گذشته شایعاتی درباره علت فوت سید علی طباطبایی در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود، مدیر روابط عمومی اورژانس تهران علت فوت این بازیگر جوان را ایست قلبی اعلام و هیچ نشانه‌ای مبنی بر اوردوز را تایید نکرد.

به گزارش شباویز ، حسن عباسی مدیر روابط عمومی اورژانس تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا در مورد فوت سید علی طباطبایی توضیح داد: «حوالی ظهر دیروز خانواده سید علی طباطبایی با اورژانس 115 تهران تماس گرفته و ضمن درخواست کمک اعلام کردند که فرزندشان دچار مشکل قلبی شده است.»

وی افزود: «نیروی مورد نیاز به محل اعزام شد و مشاوران اورژانس نیز سعی کردند تا رسیدن آمبولانس از طریق تلفن راهنمایی‌های لازم را به خانواده وی ارائه دهند.»

عباسی اظهار کرد: «پس از رسیدن نیروهای اورژانس به محل، مشخص شد که حدود 3 ساعت از زمان فوت گذشته و هیچ اقدام کمکی نمی‌توان برای وی انجام داد.»

وی در پاسخ به این پرسش که علت فوت چه بوده و آیا علائمی از اوردوز وجود داشته، گفت: «علت فوت ایست قلبی بوده و همکاران ما هیچ نشانه‌ای از اوردوز مشاهده نکرده‌اند.»

گفتنی است شب گذشته در پی انتشار خبر درگذشت سید علی طباطبایی در خبرگزاری آنا، در برخی سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی علت درگذشت این بازیگر اوردوز اعلام شده بود.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کتاب‌های کنگره شهدای تربت‌حیدریه رونمایی می‌شود ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort