حرکت چراغ خاموش جریان انحرافی برای ورود به مجلس/ سفرهای استانی هم آغاز شد
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین مجلس خبرگان، تحرکات جریان های مختلف در کشور برای یار گیری و ورود به این دو مجلس آغاز شده است. در همین راستا جریان انحرافی هم فعالیت های خود را آغاز کرده و جلساتی را در برخی
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین مجلس خبرگان، تحرکات جریان های مختلف در کشور برای یار گیری و ورود به این دو مجلس آغاز شده است.
در همین راستا جریان انحرافی هم فعالیت های خود را آغاز کرده و جلساتی را در برخی از استانها برگزار کرده است.
جلسه مرکزی این جریان چندی پیش در تهران بدون حضور خبرنگاران و در سکوت خبری برگزار شد که در این جلسه بیش از 400 مدیر در دولتهای نهم و دهم حضور یافتند.
این جلسات بیشتر با هدف تهیه ساختار تشکیلاتی و بازسازی فعالیت های سیاسی تشکیل شده و طرفداران این جریان امیدوارند تا انتخابات مجلس شورای اسلامی بتوانند لیست خود را آماده کنند.
اولین و اصلی ترین برنامه سیاسی این جریان و همچنین اولین حضور سیاسی آنها قطعاً انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
برخی از فعالان این جریان به صورت چراغ خاموش حرکت کرده و تا کنون سفرهای استانی زیادی رفته اند که در این استان ها با برخی از مدیران در دوران اصول گرایی هم دیدارهایی داشته اند.
انتهای پیام/ط
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰