


به نقل از سایت قم فردا، علیجان صادق پور پیش از ظهر امروز در نشست خبری با گرامیداشت فرارسیدن هفته دولت، وظیفه همه دستگاهها را تلاش در رسیدن به اهداف ترسیمشده نظام دانست و اظهار داشت: در راستای سیاستهای کلی نظام و تحت رهبری مقام معظم رهبری و با توجه به شعار تدبیر و امید دولت باید از ظرفیتها و استعدادهای خود استفاده کنیم تا رضایت مردم را کسب کنیم.
وی به اقدامات این شرکت در دو سال سپریشده از دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: در این مدت شاخص بهرهمندی روستاها از آب آشامیدنی از 63 به 93/78 و درصد تحت پوشش قرار گرفتن نیز از 62/82 به 85/98 افزایش پیداکرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم بابیان اینکه افراد تحت پوشش فاضلاب روستانی نیز از 179 نفر به 2400 نفر رسیده است تصریح کرد: 20 پروژه قابلتوجه و شاخص با هزینه 40 میلیاردی در دو سال گذشته پیگیری و اتمام یافته است.
وی خاطرنشان کرد: سیاست کلی شرکت جلوگیری از هدر رفت آب، تأمین بهموقع آب، برخورد با چاهها و انشعابات غیرمجاز و تأمین مخازن، تکمیل پروژههای نیمهتمام و رهاشده میباشد.
صادق پور پروژههای شاخص این شرکت را در دو سال گذشته برشمرد و گفت: آبرسانی به شهر و روستاهای کهک به طول 10 کیلومتر، فاز 3 سلفچگان به طول 9 کیلومتر و ایجاد دو حلقه چاه در جعفرآباد از پروژههای شاخص این شرکت میباشد.
وی آبرسانی به روستاهای ملکآباد و سیدآباد را از دیگر پروژههای این شرکت ذکر کرد و ابراز داشت: اجرای فاز 2 سلفچگان بهمنظور تأمین آب منطقه ویژه، پروژه قمرود و قنوات، مجتمع آبرسانی گلستانه و مخزن روستای وشنوه نیز از پروژههای این شرکت در دو سال گذشته بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم ادامه داد: مهمترین پروژه فاضلاب در روستای خور آباد انجام گرفت و تمام مشترکین در یکلحظه به این شبکه وصل شدند که میزان 5/2 لیتر بر ثانیه پساب تسویه شده برای مصارف دیگر به مردم واگذار میشود.
وی انجام مطالعات و دریافت اعتبارات برای آبرسانی به روستاهای کهک، فردو، کرمجگان را موردتوجه قرارداد و در بخش دیگری از سخنانش گفت: برای اولین بار در کشور سیستم یکپارچه مانیتورینگ تجهیزات و تاسیسات در قم تا پایان سال اجرا و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
صادق پور قرارداد واگذاری کل فعالیتهای روستایی به پیمانکار معتبر را مهمترین اقدام این شرکت دانست و تصریح کرد: در سال گذشته شبکه روستایی توسط آبداران مدیریت میشود و آنها برای گرفتن خدمات باید فرآیند فرسایشی و طولانی را انجام میدادند که این مشکل با واگذاری کل شبکه به یک پیمانکار در کمترین زمان ممکن مرتفع شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: در مدت این دو سال ده دستگاه کلر زن، 106 دستگاه سیلندر گاز، 14 تن مواد گندزدایی، بهسازی 22 مخزن ذخیرهسازی و خرید و نصب سه هزار کنتور جدید از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قم به انشعابات غیرمجاز اشاره کرد و افزود: حجم وسیعی از آب مصرفی، آلودگی شبکه و هدر رفت آب توسط انشعابات غیرمجاز صورت میگیرد که در سال گذشته 1000 مورد و از ابتدای سال جاری تاکنون 400 انشعاب غیرمجاز شناسایی و برخورد صورت گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد و گفت: هماکنون 6500 کنتور خراب داریم که در سال گذشته 6000 کنتور مورد اصلاح قرار گرفت.
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید