بدون نظر
 
آخرین تلاش نخست وزیر ترکیه برای تشکیل دولت ائتلافی
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ در ۴:۴۹ ب.ظ
 
در حالی که فرصت احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه برای تشکیل دولت ائتلافی طی هفته جاری به پایان می رسد، وی با رهبر حزب ملی گرای این کشور دیدار کرده است.

به نقل از آسوشیتدپرس، در حالی که فرصت احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه برای تشکیل دولت ائتلافی طی هفته جاری به پایان می رسد، وی با رهبر حزب ملی گرای این کشور دیدار کرده است.

احتمال تشکیل دولت ائتلافی بین حزب عدالت و توسعه و حزب ملی گرا بسیار پایین است و نخست وزیر ترکیه نیز پیش از این اعلام کرده است که احتمالا برگزاری انتخابات جدید تنها گزینه خواهد بود.

گفتگوها برای تشکیل دولت ائتلافی هفته گذشته بین حزب عدالت و توسعه و حزب سکولار جمهوریخواه با شکست روبرو شده است.

حزب ملی گرای ترکیه نیز شرایط سختی را برای شرکت در دولت ائتلافی تعیین کرده است و داوود اوغلو ظاهرا قصد دارد برای تشکیل یک دولت کوتاه مدت اقلیتی را این حزب به توفاق برسد تا این دولت تا برگزاری انتخابات زودهنگام، زمام امور را در دست داشته باشد.

برخی منتقدان معتقدند که اردوغان از برگزاری انتخابات زودهنگام حمایت می کند تا بار دیگر بتواند اکثریت مطلق کرسی های پارلمان را به دست آورد.

حزب عدالت و توسعه برای نخستین بار از سال 2002 میلادی اکثریت مطلق کرسی های پارلمانی را از دست داد ولی در انتخابات ژوئن همچنان بیشترین کرسی را کسب کرد.

انتخابات ژوئن نه تنها یک چالش و دردسر بزرگ برای حزب حاکم عدالت و توسعه بوده بلکه اردوغان را نیز به دردسر انداخته است. وی امیدوار بود که پارلمان جدید ترکیه با اصلاح قانون اساسی که به وی قدرت و اختیارات بیشتری می داد، موافقت کند.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort