به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حسن اسماعیلی صبح یکشنبه در حاشیه نشست شورای اداری شهرستان تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: عمده منابع تامین آب شهرهای خراسان رضوی از طریق منابع آبی زیر زمینی محقق می شود، اما علیرغم افزایش نزولات آسمانی، تاثیرات مثبتی در کوتاه مدت برمنابع زیر زمینی نخواهد داشت.
وی به کمبود منابع آبی در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به کمبود یک متر مکعب در ثانیه ای آب، حدود 65 درصد از جمعیت شهری استان دچار کمبود آب هستند، و تربت حیدریه بعنوان بحرانی ترین شهر در این زمینه می باشد.
اسماعیلی گفت: میزان هدر رفت آب در شهرهای خراسان رضوی 27 درصد است که از این مقدار بخشی بصورت صحیح مصرف می شود اما قابل شناسائی نیست و بخش زیادی هم هدر می رود.
مدیر عامل آب و فاضلاب خراسان رضوی 35 درصد شبکه آبرسانی استان را فرسوده عنوان کرد و افزود: حدود 1800 کیلومتر از شبکه آبرسانی استان فرسوده است که به علت کمببود اعتبارات دولتی در حوزه اصلاح و بازسازی شبکه ها، مقدار زیادی از کار بر زمین مانده است.
وی اذعان کرد: از 5 هزار کیلومتر شبکه توزیع آبرسانی در این استان سالانه 4 درصد نیاز به بازسازی دارد، و تلاش می کنیم تا با کمک شوراهای اسلامی شهرها و مشارکت مردم شبکه توزیع آبرسانی را بازسازی و توسعه دهیم.
جعفری اظهار کرد: مهترین اولویت حوزه کاری آبفا درمدیریت مصرف و فرهنگ سازی مردم در استفاده بهینه از منابع آبی است.
وی خاطر نشان کرد:: شبکه فاضلاب بجز در مشهد، در شهرهای تربت حیدریه، نیشابور و سبزوار در حال اجرا و بهره برداری است و انشعاب نیز واگذار شده و در 6 شهر دیگر این طرح در حال اجرا می باشد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی به مشکلات شبکه فاضلاب در این استان اشاره کرد و افزود: احداث شبکه های فاضلاب از اهمیت بالائی برخوردار بوده و متکی به اعتبارات دولتی است، لذا این طرح از 20 سال پیش آغاز شده که تاکنون 60 درصد پیشرفت داشته و ممکن است تا 20 سال آینده نیز بطول بیانجامد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید