کد خبر : 3894
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷

از وعده بهبود وضعیت اقتصادی در 100 روز تا اعلام عدم تحقق فوری گشایش اقتصادی در دوران پساتحریم

از وعده بهبود وضعیت اقتصادی در 100 روز تا اعلام عدم تحقق فوری گشایش اقتصادی در دوران پساتحریم

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزهای داغ و پر تب و تاب انتخابات هر کاندیدایی را ملزم به ارائه وعده هایی متمایز از سایر کاندیداها می کند تا بر اساس آنها آرای عمومی را از آن خود کند. انتخابات ریاست جمهوری 92 نیز از این قائده مستثناء نبود ولی متاسفانه علی رغم

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزهای داغ و پر تب و تاب انتخابات هر کاندیدایی را ملزم به ارائه وعده هایی متمایز از سایر کاندیداها می کند تا بر اساس آنها آرای عمومی را از آن خود کند. انتخابات ریاست جمهوری 92 نیز از این قائده مستثناء نبود ولی متاسفانه علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز از ارائه وعده های دروغین و یا اغراق آمیز، این موضوع کماکان ادامه داشت.

 

حسن روحانی رئیس جمهور منتخب مردم در انتخابات دو سال گذشته، از همان ابتدا وعده هایی ممایز از سایر کاندیداها را با احتساب بازه زمانی تحقق آنها به ملت ارائه داد. این وعده ها قطعاً در ذهن و خاطر ملت باقی می ماند و انتظار از دولت بیشتر می شود. یکی از وعده های روحانی ایجاد تحول اقتصادی در 100 روز بود که این وعده در ماه های نخست دولت بسیار مورد تاکید و مطالبه ملت واقع گردید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.