بدون نظر
 
رفسنجانی اعلام کاندیداتوری کرد
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ در ۳:۰۶ ب.ظ
 
یک منبع آگاه از اعلام کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری خبر داد.

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران از اعلام کاندیداتوری آیت‌الله هاشمی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری خبر داد.

هاشمی رفسنجانی در گفت و گویی مشروح با هفته نامه «طلوع صبح» و سایت «انتخاب» هم اعلام کرد که قصد دارد در انتخابات مجلس خبرگان کاندیدا شود.

بر اساس این گزارش،‌ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سئوالی در مورد اهمیت دو انتخاباتی آتی یعنی مجلس دهم و دور چهارم خبرگان گفت: این دو انتخابات بسیار مهم و جزء مهمترین انتخابات ما هستند. هرکس تعهد اسلامی و ملی دارد، باید خودش را آماده کند و در انتخابات حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: کسانی که خود را صالح می‌دانند، باید نامزد شوند و اگر در آن سطح نیستند، برای رأی دادن بیایند. اینجا بسیار مهم است و نتیجه‌اش هم به همه‌ی ایرانی‌ها بر می‌گردد. این‌گونه نیست که یک عده ببرند و یک عده ببازند. نتیجه‌ی مثبت و منفی‌اش به همه برمی‌گردد. لذا خوب است که همه کسانی که احساس ملی‌گرایی دارند یا اسلامی و یا انقلابی هستند و هر چه که هستند و یا هر سه هستند، بیایند و در انتخابات شرکت کنند و بی‌تفاوت نباشند.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort