به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سید جعفر علمداران دوشنبه شب در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی شعر زعفران که به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد اظهار کرد: همزمان با فصل برداشت زعفران و در راستای هویت بخشی به این محصول جشنواره ملی شعر زعفران با مشارکت دانشگاه تربتحیدریه، انجمن شعر و ادب قطب و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این جشنواره ۴۲۸ اثر به دبیرخانه ارسال شد که ۲۷۸ اثر داوری شد و از این تعداد ۱۷ اثر نیز برگزیده شد.
علمداران بیان کرد: در اسطوره ایران و در دوران هخامنشیان و ساسانیان و در سنگ نگارههای تخت جمشید زعفران جایگاه دارد و در سراسر شعر فارسی هم از زعفران یاد شده است.
علمداران گفت: شعر حادثهای است که در زمان و مکان اتفاق میافتد و تاریخ به خاطر اینکه شعر رسانه است آن را ثبت میکند.
شعرها با سبک لهجه محلی باید جداگانه داوری شود
عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و از داوران این جشنواره گفت: در ابتدای این جشنواره و قبل از ارسال آثار، گمان نمیکردیم که چنین آثار قوی به جشنواره ارسال شود و نگران بودیم که اشعار پوششی باشند.
حسن دلبری افزود: در عین حال از میان ۴۲۸ اثر ارسال شده به دبیرخانه جشنواره حدود ۵۰ اثر به اندازهای قوی بود که ما را در داوری با چالش مواجه کرد، بهطوری که در تعیین نفرات اول تا دهم معیارها را به صورت جزئی هم در نظر گرفتیم.
وی اضافه کرد: یکی از چالشهای این جشنواره که امیدواریم در سالهای بعدی برطرف شود، سبکهای شعر به صورت لهجهای بود که داوران را با مشکل مواجه کرده بود
دلبری گفت: در سالهای آینده شعرها به لهجه محلی باید جداگانه داوری شود تا داورانی که از خارج استان در این جشنواره داوری میکنند با مشکل مواجه نشوند.
رونمایی از کتاب شعر زعفران در تربتحیدریه
همزمان با برگزاری نخستین جشنواره ملی شعر زعفران از کتاب «شعر زعفران» رونمایی شد.
احمدیان، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه تربتحیدریه در حاشیه رونمایی از این کتاب: کتاب شعر زعفران توسط اعضای شرکت کننده در جشنواره ملی شعر زعفران نوشته شده که در آینده نزدیک برای مطالعه تحویل علاقهمندان به شعر خواهد شد.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید