بدون نظر
 
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال‌شرق:
بازار زعفران را در چین و هندوستان گسترش می‌دهیم
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۳ در ۶:۲۵ ق.ظ
 
مشاور وزیر و رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال‌شرق کشور گفت: برپایی جشنواره محصولات خاص نظیر زعفران، پسته، انار و موارد مشابه، می‌تواند ابزار خوبی برای توسعه صنعت گردشگری و به تبع آن افزایش صادرات این محصولات به جهان باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ به نقل از ایرنا؛ احمد معصومی‌فر در حاشیه بازدید از مزارع و شرکت‌های صادرکننده زعفران تربت‌حیدریه افزود: برپایی جشنواره محصولات خاص نظیر زعفران، پسته، انار و موارد مشابه می‌تواند ابزار خوبی برای توسعه صنعت گردشگری و به تبع آن افزایش صادرات این محصولات باشد.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های معاونت اقتصادی این وزارت‌خانه، رفع موانع صادراتی و ایجاد تمهیدات لازم برای تقویت آینده و روند دیپلمات‌های مقیم تهران و مشهد برای شرکت در چنین جشنواره‌هایی است.

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال‌شرق کشور سهم ایران در تولید زعفران جهان را ۹۰ درصد اعلام کرد و گفت: اما سهم کشور ما از تجارت این محصول ویژه اکنون تنها ۱۰ درصد است.

معصومی فر اضافه کرد: پنجم آبان امسال و در روز ملی زعفران نیز میزبان دیپلمات‌های مقیم ایران در مشهد بودیم، نشست مؤثر و مذاکرات خوبی در خصوص تولید و صادرات زعفران مطرح شد و البته رایزنی‌های ادامه دارد.

جشنواره گردشگری زعفران در تربت‌حیدریه

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه نیز گفت: ۷۰ گردشگر خارجی از ابتدای امسال تاکنون وارد این شهر شدند تا ضمن آشنایی با فرهنگ، آداب و رسوم و تاریخ این منطقه، از نزدیک با موضوعات مرتبط با زعفران آشنا شوند.

علی محمدی افزود: در روزهای اخیر میزبان ۱۵۰ نفر خبرنگار و راهنمای گردشگری از سرتاسر استان خراسان رضوی و همچنین ۲۲ نفر گردشگر خارجی بودیم و امروز نیز میزبان سرکنسول کشورهای عربستان، ترکیه، عراق و پاکستان هستیم.

وی با بیان اینکه این برنامه‌ها ذیل برپایی جشنواره فرهنگی زعفران است، بیان کرد: همه ساله در آغاز فصل برداشت محصول زعفران، جشنواره و آیین خاصی بدین منظور برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قدرت بازدارنده ابران استکبار را به زانو درآورد رقابت سخت مساجد با فضای مجازی برای جذب نوجوانان/لزوم تغییر برنامه‌ریزی سنتی گزارش ویدیویی تاسوعا و عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه روایت تصویری از عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه تأکید امام جمعه تربت‌حیدریه بر نقش زنان در عاشورا صنعت نوغانداری خراسان رضوی و چالش‌های پیش‌رو ۳۵ حلقه چاه کشاورزی به نیروگاه خورشیدی مجهز شد نهادهای بین‌المللی ابزاری برای بردگی مدرن هستند سهم ۱۸۶ میلیارد تومانی تربت‌حیدریه از توزیع اعتبارات آئین تشییع شهید حسن احمدی در شهرستان زاوه نبرد ما با رژیم صهیونی تازه آغاز شده است ملت متمدن ایران تسلیم شدنی نیست
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort