به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ به نقل از ایرنا؛ سعید شجاعی افزود: البته شمار شرکتهای دانشبنیان عضو جاری (عضو هستند اما ممکن است در مشهد یا جای دیگری مستقر باشند) ۳۲ شرکت است.
وی با اشاره به افتتاح هفته گذشته مرکز رشد این خطه با حضور معاون فناوری ریاست جمهوری، اما در عین حال گفت: هر چند تهیه چنین مکانی از سوی مسئولان محلی جای تشکر دارد، اما این هنوز قدم نخست و شایسته است این عزیزان کار خوب خود را به طور کامل، تمام کنند.
شجاعی اظهار داشت: ما هنوز از نبود قطعه زمین بزرگی برای احداث پارک و پردیس فناوری، رنج میبریم.
مدیر مرکز رشد تربتحیدریه در تبیین این خلاء گفت: غالبا دوره مقدماتی رشد یک شرکت دانشبنیان، بین سه تا پنج سال است و به طور غالب شرکتهای دانش بنیان باید ابتدا به ساکن این دوره را طی کنند و اغلب به درخواست خودشان بعد سه سال از اینجا خارج میشوند.
شجاعی اضافه کرد: دلیل خروج آنها، استقرار در پارک یا پردیس برای ورود به مرحله “رشد یافته” است.
وی گفت: وقتی دولت برای به رونق رسیدن این شرکتها سرمایهگذاری میکند تا در همان گستره جغرافیایی خود به سودآوری برسند، چرا باید نتیجه و حاصل کار نصیب مردم این خطه نشود؟
شجاعی از نماینده عالی دولت و همچنین نماینده مردم منطقه تربتحیدریه در مجلس شورای اسلامی خواست تا نسبت به تهیه قطعه زمینی برای ایجاد پارک فناوری، این مرکز را یاری رسانند.
یکی از شاخصترین محصولات این شهرستان که در ایران و جهان رتبه نخست را به خود اختصاص دادهاست، زعفران بوده که میانگین تولید چهار کیلوگرم در هکتار و با تولید سالانه ۱۲۰ تن است.
در سطح استان ۱۱۷ هزار خانوار به کشت زعفران مشغول هستند که از این میزان بین ۱۴ تا ۱۵ هزار خانوار به زعفرانکاران تربتحیدریه اختصاص دارد.
اکنون به ازای هر هکتار زمین زعفران، ۲۱۸ نفر شغل ایجاد میکند که در کل ۷۰ هزار نفر اشتغال مستقیم و ۲ تا سه برابر این رقم، اشتغال غیرمستقیم به دست میآید.
فصل برداشت به ترتیب در سه اقلیم سرد (جلگه رُخ)، معتدل (مرکزی و زاوه) و گرم (مهولات) از ۱۵ مهر آغاز و تا اواخر آبان ادامه دارد.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید