به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تخلیلی «تابان تربت»؛ رئیس دانشگاه تربتحیدریه صبح امروز در حاشیه راهاندازی مدرسه کسب و کار اظهار کرد: فقدان یک مرکز برای خروجی آزمایشگاهها و پژوهشهای دانشجویان که آنها را به مرکز رشد متصل کند در منطقه احساس میشد، لذا برخی پژوهشها یا مسکوت میماند یا اینکه به صورت انفرادی توسط پژوهشگر پیگیری میشد.
عباس خاشعی سیوکی تصریح کرد: بر همین اساس مدرسه نوآفرینی و کارآفرینی با هدف تکمیل زیرساخت عملیاتی برای فرآیند تولید ایده، دانش و تجاری سازی محصولات دانشجویان و پژوهشگران در دانشگاه تربتحیدریه راهاندازی شد که به ایجاد فرصتهای شغلی دانشجویان و افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی در ایجاد شرکتهای دانشبنیان کمک میکند.
وی افزود: این مرکز دارای سه قسمت است که در بخش اول مدرسه کسب و کار هست که بر اساس پتانسیل و مزیتهای منطقه و همچنین استعداد دانشجویان به افراد آموژش میدهیم که چگونه میتوانند در رشته خود کسب و کار راه اندازی کنند.
خاشعی بیان کرد: در بخش دوم فضایی ایجاد کردیم تا صنعت منطقه اتاقی در دانشگاه داشتهباشد و بتواند به صورت مستقیم با اساتید و دانشجویان ارتباط داشتهباشند و این همان پیوند صنعت و دانشگاه است، لذا تاکنون ۵۰ دانشجو را در دانشگاه بورسیه کردیم.
رئیس دانشگاه تربتحیدریه ادامه داد: بخش سوم این مرکز سرای رویش است و بعد از اینکه دانشجو زنجیره تولید را در پروژهای تحقیقاتی به اتمام رساند، دورههای آموزشی لازم را سپری میکند و بهعنوان یک شتابدهنده که رشد اولیه صورت گرفته تحویل مراکز رشد میشوند.
هم اکنون در دانشگاه تربتحیدریه ۲ هزار و ۲۰۰ نفر دانشجو با ترکیب ۶۰ درصدی بانوان در ۳۰ رشته تا سطح کارشناسی ارشد تحت آموزش ۲۱۰ نفر استاد مدعو و ۴۷ نفر استاد ثابت مشغول تحصیل هستند.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید