به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سردار غلامرضا حسنپور صبح امروز در یادواره ۱۱۸ شهید اصناف تربتحیدریه اظهار کرد: اصناف و بازاریان همیشه اولین گروهی هستند که به ندای امام جامعه در شرایط مختلف لبیک گفتند، لذا هر واحد تولیدی و صنفی یک محراب عبادت است.
وی تصریح کرد: بعد از عملیات طوفانالاقصی یکی از پزشکان غزه نقل میکند که ایستادن ما در این نقطه برابر یک جهان کفر، برگرفته از الگوی شهدای انقلاب اسلامی است، لذا امروز باید ببینیم شهدا در این شرایط کشور چه انتظاری از ما دارند.
حسن پور با بیان اینکه مهمترین رسالت ما حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح برای مدیریت اجرایی کشور است، گفت: سرافرازی در انتخابات با مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح رقم میخورد
رئیس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور اظهار کرد: مهمترین اثر مشارکت بالا سرافرازی جمهوری اسلامی است و امروز همه جهان اسلام و منطقه مقاومت چشم به انتخابات ما دارند، لذا هر میزان مشارکت بالاتر باشد قدرت مطالبهگری نیز افزایش مییابد.
حسن پور افزود: هر رٱی ما ممکن است سرنوشت انتخابات را تغییر دهد، لذا نباید دستکم بگیریم، همه حق دارند در سرنوشت کشور سهیم باشند، در عین حال و در انواع مراکز جمعیتی بهویژه واحدهای صنفی با خانواده و همچنین روستاها در این فرصت باقیمانده به این مهم جامه عمل بپوشانند.
وی اضافه کرد: امروز هیچ جریانی نمیتواند ادعا کند ما در انتخابات نماینده نداریم، در عین حال بعد از چهل روز از شهادت شهید رئیسی در حال برگزاری دور دوم انتخابات هستیم و همه چیز نیز آرام است.
حسنپور به شاخصهای اصلح اشاره کرد و گفت: اصلح کسی است که به مبانی نظام و انقلاب اعتقاد قلبی و واقعی دارد، مبانی نظام عدل، شهدا، عفت، ایمان و عزت و عظمت است البته نه شعاری بلکه باید در عمل و یقین باشد.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور ادامه داد: دومین شاخصه اصلح کارآمدی است و اینکه فرد منتخب شب و روز نشناسد و برای کار کردن از عناصر و همکاران خوب و از همه ظرفیتهای کشور استفاده کند.
حسن پور، نگاه به ظرفیتها و توانمندیهای داخل که مورد تاکید رهبر فرزانه انقلاب است و دولت سیزدهم ازاین ظرفیتها به خوبی استفاده کرد را از دیگر شاخصه اصلح نام برد و گفت: مهمترین ظرفیت، ایمان دینی مردم است که عمیقأ به اسلام و اهل بیت علیه السلام اعتقاد راسخ دارند.
وی بیان کرد: در دوسال اخیر صادرات ایران به کشورهای آفریقایی دو برابر شد و این یک ظرفیت عظیم است و چنانچه بتوان از ظرفیت کشورهای همسایه برای تجارت و صادرات استفاده کنیم بخش مهمی از مشکلات حل میشود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید