امام جمعه تربتحیدریه:
آیتالله رئیسی نماد خدمت و مردمداری بود

حجتالاسلام سید محمد معلمی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: این حادثه سخت و جانسوز قلب ملت ایران را جریحهدارکرد، چرا که این شهید گرانقدر و همراهانش نماد خدمت و مردمداری و مسئول در تراز انقلاب اسلامیبودند و برای خدمت به مردم شبانهروز نمیشناختند. وی تصریح کرد: شهادت آیتالله
حجتالاسلام سید محمد معلمی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: این حادثه سخت و جانسوز قلب ملت ایران را جریحهدارکرد، چرا که این شهید گرانقدر و همراهانش نماد خدمت و مردمداری و مسئول در تراز انقلاب اسلامیبودند و برای خدمت به مردم شبانهروز نمیشناختند.
وی تصریح کرد: شهادت آیتالله رئیسی این پیام مهم را به جامعه انتقال داد که تا پای جان باید برای مردم کار کرد و خستگی معنا ندارد.
معلمی بیان کرد: انسان تا زمانی که اینگونه فداکار و مسئولیت پذیر باشد خواب و استراحت ندارد و آیتالله رئیسی این ایثار را در دولت سیزدهم به معنای واقعی کلمه معنا کرد.
امام جمعه تربتحیدریه خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار یک نیروی خدوم و صدیق بود و هیچگونه نقطه سیاه و خاکستری در زندگی و مدیریت نداشت.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰