بدون نظر
 
امام جمعه تربت‌حیدریه:
آیت‌الله رئیسی نماد خدمت و مردم‌داری بود
تاریخ انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۵:۵۳ ب.ظ
 
امام جمعه تربت‌حیدریه گفت: آیت‌الله رئیسی و همراهان این شهید بزرگوار نماد خدمت و مردم‌داری و مسئول در تراز انقلاب اسلامی‌بودند و برای خدمت به مردم شبانه‌روز نمی‌شناختند.

حجت‌الاسلام سید محمد معلمی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: این حادثه سخت و جانسوز قلب ملت ایران را جریحه‌دارکرد، چرا که این شهید گرانقدر و همراهانش نماد خدمت و مردم‌داری و مسئول در تراز انقلاب اسلامی‌بودند و برای خدمت به مردم شبانه‌روز نمی‌شناختند.

 

وی تصریح کرد: شهادت آیت‌الله رئیسی این پیام مهم را به جامعه انتقال داد که تا پای جان باید برای مردم کار کرد و خستگی معنا ندارد.

معلمی بیان کرد: انسان تا زمانی که اینگونه فداکار و مسئولیت پذیر باشد خواب و استراحت ندارد و آیت‌الله رئیسی این ایثار را در دولت سیزدهم به معنای واقعی کلمه معنا کرد.

امام جمعه تربت‌حیدریه خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار یک نیروی خدوم و صدیق بود و هیچگونه نقطه سیاه و خاکستری در زندگی و مدیریت نداشت.

 

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
توسعه ترانزیت ریلی گامی مهم در دیپلماسی حمل‌ونقل افتتاح کمربندی سالار – شادمهر گامی در توسعه ریلی  کمربندی ریلی سالار به شادمهر افتتاح شد  مذاکره با تهدید و تحریم نتیجه‌بخش نیست توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهبود راندمان نیروگاه‌ها  آغاز دوره گذر از ناترازی آب و انرژی شهید رئیسی نماد مردم‌داری و خدمت خالصانه بود شهید رئیسی نماد تقوا، ولایت و پایبندی انقلاب تاکسی‌های مدل ۸۸ همچنان در خیابان‌ها می‌چرخند شهید رئیسی، تجلی مدیریت جهادی در مسیر خدمت بود هم‌افزایی فرهنگی؛ تولید آثار فاخر در مسیر آرمان‌های انقلابی راهکارهای عملی برای کنترل مصرف برق کشور ضروری است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort