


بدون نظر
عکس های جنجالی قتل عام دختران در پارتی کرج واقعیت دارد !؟/عکس
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ در ۴:۲۶ ب.ظ
به تازگی عکس های جنجالی در فضای مجازی و برنامه های ارتباطی دست به دست می شود که بسیاری از کاربران را به شوک فرو برده است.
به گزارش پایتخت شاید این متن به دست شما هم رسیده باشد که : « تو کرج ریختن تو یه پارتی و همه رو قتل عام کردن و تصویرش به دست ما رسیده… » اما حقیقت امر چیز دیگری است.این عکسها به حمله تروریستی در عراق را نشان می دهد و ارتباطی با کشور مان ایران ندارد. در این حمله مردان مسلح به ساختمانی در محله زبونه بغداد حمله کرده و حدود 25 زن را به قتل رساندند.
برخی از شایعات که در فضای مجازی منتشر می شوند تنها با هدف تشویش اذهان عمومی به دنبال القای ناامنی در جامعه را دنبال می کنند لذا انتظار می رود تا کاربران ایرانی پس از اطمینان از صحت مطالب دریافتی نسبت به انتشار و دست به دست کرد آن اقدام نمایند.
کشتار دختران
قتل دختران در پارتی کرج
/
مرجع : مجله تالاب
لینک کوتاه:
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید
ثبت نظر :
x