بدون نظر
 
مدیر آمورش و پرورش تربت حیدریه خبرداد؛
تجهیز و هوشمندسازی ۴۵ آموزشگاه تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۲ در ۱۰:۲۶ ق.ظ
 
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: امروز با اعتبار ۷ میلیارد تومان ۳۲ آموزشگاه و ۱۳ هنرستان تجهیز و هوشمندسازی می‌شوند.

حجت صالحی، معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه آئین هوشمند سازی مدارس و توزیع تجهیزات هنرستانی این خطه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، اظهار کرد: بودجه عادی و روال سال آموزش و پرورش بسیار ناچیز است و از هیچ کجا نمی‌توان بودجه‌ای تامین کرد اما هزینه‌های جاری در مدارس بسیار فراتر است و با این بودجه‌ها کار به پیش نمی‌رود.

 

وی تصریح کرد: با ظرفیتی که نماینده مجلس در شورای اسلامی ایجاد کردند مبلغ ۶۰ میلیارد تومان برای هوشمندسازی مدارس، تجهیزات هنرستانی و همچنین طرح‌های نیمه تمام به سه شهرستان تربت حیدریه مه‌ولات و زاوه اختصاص که از این مبلغ ۷ میلیارد تومان سهم تربت حیدریه است.

 

صالحی بیان کرد: تجهیزات کاربردی و مفید و کمک آموزشی است و با توجه به مطالبه رهبر معظم انقلاب نگاه ویژه‌ای به مدارس دولتی داریم و این تجهیزات اغلب شامل مدارس عادی دولتی در مناطق محروم می‌شود.

 

وی اضافه کرد: باید به سمت حذف مدارس خاص حرکت کنیم و تنها مدارس خاص ما مدارس تیزهوشان و سمپاد باشند، در عین حال هیچ کمکی به مدارس غیر دولتی هم نمی‌کنیم.

 

صالحی با تاکید بر اینکه سال گذشته مبلغ ۳ میلیارد تومان تجهیزات کمک آموزشی و هوشمندسازی در مدارس توزیع شد، افزود: در عین حال هیچ تجهیزاتی را در انبارها به امید آینده نگه نداشتیم و در حال حاضر سرانه پروژه مهر امسال ۹۰: میلیون تومان با ۲۸۵ مدرسه بود که تقریبا هر مدرسه ۳۰۰ هزارتومان اختصاص می‌یافت و تقاضا داریم این بودجه ارتقا یابد.

 

مدیر آمورش و پرورش تربت حیدریه گفت: فصل بودجه امسال آموزش و پرورش ۱۴۰ میلیون تومان است اما این مبالغی که با کمک نماینده مجلس و دیگر دست اندرکاران جذب شد در یک دهه اخیربی‌سابقه بود.

 

بهره برداری از ۳ پروژه ورزشی آموزش و پرورش تربت حیدریه 

 

همچنین صبح امروز ۳ پروژه ورزشی آموزش و پرورش تربت حیدریه با حضور معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اعتبار یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

 

زمین چمن مصنوعی مدرسه دوشیفه گوهرشاد انتهای رضاشهر، چمن مصنوعی مدرسه ثباتی و همچنین سالن شطرنج (پشت باغملی) ۳ پروژه ورزشی بود که امروز افتتاح شد.

 

در حال حاضر ۴۸ هزار دانش‌آموز در ۲۸۵ آموزشگاه شهرستان تربت حیدریه تحصیل می کنند، البته ادارات آموزش و پرورش جلگه رخ و کدکن مستقل و زیر نظر اداره کل فعالیت می‌کنند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگ‌ومیر در تربت‌حیدریه/پوشش کم غربالگری در منطقه نگران‌کننده است آغاز عملیات انسداد چاه‌های غیرمجاز تربت‌حیدریه ۱۰ هزار متر از معابر مسکن‌مهر تربت‌حیدریه آسفالت شد چشم مردم تربت‌حیدریه به دودکش مجتمع فولاد رخ/ پروژه‌ای با ۷۰ درصد پیشرفت در انتظار تأمین مالی  سلاح گرسنگی جنایت جدید رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه 0x1c8c5b6a بهبود خدمات اینترنتی در بستر فیبر نوری تربت‌حیدریه طمع‌های سیاسی نباید به وحدت آسیب بزند معلمان میدان‌دار جنگ هویتی و شناختی امروز هستند پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد ۳ فرمان رسانه‌ای برای روایت فتح و پیروزی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort