



جواد بلندی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ اظهار کرد: فضاسازیهای کذبی گاها در شرایط متعدد و در حوزههای مختلف از جمله سوخت را مطرح میکنند اما مردم باید انچه که واقعیت دارد را رسانهها دنبال کنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: در مردادماه امسال ۳۲.۵ میلیون لیتر بنزین در منطقه تربت حیدریه مصرف شده و این سهمیه براساس دادهها و اطلااعات از سال قبل و میزان تولید اختصاص پیدا میکند و یک کار کارشناسی است.
وی دلایل افزایش مصرف بنزین در مردادماه را فضاسازی شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی عنوان کرد و افزود: البته با توجه به اینکه در مجاورت مشهدالرضا علیه السلام قرار داریم و مصرف در آنجا بخصوص در ایام نوروز و تابستان بالاست، لذا بیشتر فراوردههای خط انتقالی به مشهد اختصاص دارد اما در عین حال شرکت پخش فراوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه به عنوان یک منطفه مستقل که علاوه بر عملیات سوخت رسانی به جنوب خراسان رضوی در فصول مختلف سال به استانهای خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان خدمات سوخت و حمل و نقلی ارایه میکند از یک سهمبه مناسب و کارشناسی شده برخوردار است.
بلندی با تاکید بر اینکه مردم به فضاسازیهای مسموم گرانی بنزین توجه نکنند، گفت: در عین حالی که از پایداری خوب ذخیره سازی بنزین در منطقه برخوردار و ییش بینی شرایط تابستان و افزایش خدمت رسانی به زائران و مسافران را کرده بودیم، اما فضاسازیهای شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی باعث شد تا صفهای طولانی بنزین شکل بگیرد.
وی افزود: برخی در فضای مجازی به دروغ به موضوع گرانی بنزین دامن زدند و این در حالی بود که سوخت رسانی توسط پرسنل زحمتکش شرکت نفت به صورت شبانه روزی انجام میگرفت.
بلندی گفت: در حال حاضر ناترازی بالاست و افزایش تعداد وسایل نقلیه که طبق گفته کازشناسان سال یک میلیون خودرو به کشور اضافه میشود مزید بر علت شده تا مصرف را بالا ببرد، در عبن حال این خطه در محور مواصلاتی و کریدور اصلی جنوب به شمال قرار دارد و حجم زیادی از مسافران از مسیر تربت حیدریه تردد دارد و بر همین اساس ۳۲ درصد جایگاههای ما در مسیر قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه ۴۱ درصد مصرف بنزین این منطقه در جایگاهعای مسبر مواصلاتی مصرف میشود، گفت: در استانهای جنوبی به خاطر جلوگیری از انحراف و قاچاق سوخت محدودیتهایی قابل شدند و با توجه به مصرف واقعی شان باید ابن محدودیتها اعمال شود، لذا به محض ورود به خراسان رضوی در حوزه خدمت رسانی این منطقه هستند و این فشار نیز بر این شرکت وارد میکند.
لزوم ورود سرمایه گذار برای احداث جایگاه سوخت داخل شهر تربت حیدریه
مدیر شرکت پخش فرآوردهای نفتی منطقه تربت حیدریه به لزوم ورود سرمایه گذار برای احداث جایگاه سوخت در داخل شهر تربت حیدریه اشاره کرد و افزود: در داخل شهر پنج جایگاه سوخت داریم و همه آنها مربوط به بخش خصوصی است و ما ضمن تامین سوخت مورد نیاز آنها فقط بر جایگاهها نظارت داریم.
بلندی گفت: این نیاز احساس شده که برخی نقاط شهر نیاز به جایگاه سوخت دارد و این مهم با ورود سرمایه گذار و بخش خصوصی محقق میشود.
ظرفیت سازی در حوزههای ذخیرهسازی، صادرات و حمل نقل
مدیر شرکت پخش ملی فرآوردههای نفتی منطقه تربت حیدریه با اشاره به ظرفیت سازی در حوزههای ذخیرهسازی، صادرات و حمل نقل، گفت: در حال حاضر این منطقه ظرفیت بالای ۲۳۰ میلیون لیتری برای ذخیره سازی دارد، البته این در شرایطی است که میزان تولید بیشتر از مصرف باشد اما هر چه به جلوتر میرویم ناترازی بیشتر میرود و زمستان پارسال این موضوع خود را نشان داد.
وی بیان داشت: در حوزه حمل و نقل این منطقه نفتی تمام خدمات حمل و نقل خود را با ۱۸۰ نفتکش انجام میداد که امروز تعداد نفتکشها به ۳۱۴ رسیده و متناسب با نیاز روز جامعه ظرفیت سازی در حوزه حمل و نقل انجام شدهاست.
بلندی گفت: همچنین این منطقه نفتی در حوزه صادرات ظرفیت سازی خوبی ایجاد کرد و به عنوان هشتمین پایانه صادراتی کشور مجوز صادرات را اخذ کرد، البته با توجه به میزان مصرف در مقطعی میزان صادرات نیز متوقف شد.
شرکت پخش فراوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران است که به خط لوله سراسری متصل است و چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربتحیدریه، مهولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیلآباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان را زیرپوشش دارد.
شرکت نفت منطقه تربت حیدریه همچنین بخشی از نیاز استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را نیز تامین می کند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید