به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ محمد حسین زاده ظهر امروز در آیین اختتامیه نخستین جشنواره عکس ایران جوان اظهار کرد: اصول جهان با نسخهای که غربیها میپیچند در حال جابجایی است و آنچه که کتب آسمانی آن را حرام و برای رشد انسان مضر می دانستند در حال رواج است و هرآنچه که نزدیک به اخلاق است محکوم و با در محاصره قرار میگیرد و اینجاست که با ابزار هنر باید از اصول اخلاقی جامعه ایرانی و اسلامی دفاع کرد.
وی تصریح کرد: ایرانیها همه آئین خود را مبتنی بر خانواده می دانند، از عید نوروز تا شب یلدا که همه خانوادهها دور پدربزرگها و مادربزرگها جمع میشوند و این اصالت خانواده ایرانی را تایید میکند.
حسین زاده گفت: اسلام خانواده را اصل می داند، لذا نوروز و شب یلدا قابل صحه گذاشتن است چرا که بنیان خانواده را قوی و مستحکم میکند، اما آنچه که اسلام و ایران و فرهنگ غنی ایرانی آن را خوب می داند غربیها تلاش دارند تغیبر دهند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی بیان داشت: ایران عقبه تئوری و فرهنگی و مملو از مفاخر ادبی و فرهنگی فراوان دارد و این مقاومت فرهنگی نیاز است با ابزار هنر به جهان شناخته شود.
کسانی که گرفتاریهای مالی را برای منع فرزندآوری به جامعه تزریق میکنند با حکم خدا مقابله کردند
حجت الاسلام معلمی، امام جمعه تربت حیدریه در این آئین با تاکید بر اینکه همه سخنان و رفتارهایمان باید امید بخش باشد، گفت: امروز کسانی که گرفتاریهای مالی را برای منع فرزندآوری به جامعه تزریق و افراد را دلسرد میکنند یقینا با حکم خدا مقابله کردند که باعث شود افراد به خاطر گرانی و معیشت فرزندان خود را از بین ببرند یا اینکه از فرزندآوری نیز ممانعت کنند.
وی اظهار داشت: ممکن است در خانوادهای امکان فرزندآوری به جهات مختلف نباشد اما میتواند یک مشوق خوب برای این موضوع باشد، چرا که ما در یک بزرگراه طولانی با سرعت زیاد بسوی کاهش جمعیت در حال حرکت بودیم که بازهم دیده بان انقلاب، کشور و ملت را هوشیار و آگاهی داد و خوشبختانه در یک دوربرگردان اگر بتوانیم درست دور بزنیم جمعیت کشور به آن عدد مطلوب می رسد.
حجت الاسلام معلمی ادامه داد: افراد قدیمی با کمترین امکانات و حقوق و مزایا حداقل ۷ تا ۸ فرزند داشتند و امروز با امکانات و ماشین و خانه هنوز مینالند و این نوع نگاه باید تغییر یابد.
نگرشها و تفکرات در حوزه جمعیت و فرزندآوری باید تغییر کند/باز شدن گره جمعیتی نیازمند کار بین بخشی است
دکتر ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در سالیان قبل مجموعه وزارتخانه و خیلی از دستگاهها در حوزه کنترل جمعیت تلاش میکردند، اما سیاستهای کلی نظام سلامت تغییر یافته و باید تلاش کنیم نوع نگاهها و نگرشها به جمعیت و فرزندآوری تغییر پیدا کند.
وی افزود: در این جشنواره تلاش کردیم نشان دهیم اگر میخواهیم این گره جمعیتی در کشور باز شود بیشتر از همه نیاز به کار بین بخشی است که همه دستگاهها در آن دخیل هستند.
ابراهیمی پور گفت: نظام سلامت از دهه ۶۰ که وضعیت فاجعه آمیزی داشت با تجهیز بیمارستانها و راه اندازی مراکز درمانی و سلامت امروز ادعا میکند در تمام حوزهها سربلند است و این خدمات همراه با کشورهای پیشرو و دانش بشری است.
رئیس نخستین جشنواره عکس ایران جوان ابراز داشت: بیماریهای قلبی عروقی، تصادفات، بیماریهای مرتبط با استخوان و عضله و بیماریهای روانی چهار عامل اول مرگ و میر در کشور است و با نگاه اجمالی به این چهار بیماری در مییابیم با واکسیناسیون و خدمات اولیه نمیتوان این بیماریها را درمان کرد.
وی ادامه داد: برای ساماندهی به این وصعیت سبک زندگی و نحوه غذا خوردن و نوع تعامل با جامعه را باید تغییر بدهیم و ابتدا در حوزه جمعیت نیز باید نوع نگاه و تفکرات و نگرش را تغییر دهیم.
.
ابراهیمی پور با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰۴ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی عکس رسیده، گفت: عکسها و محتواهای تولیدی را در سایر دانشگاهها و سازمانها به نمایش میگذاریم.
معرفی ۱۷ اثر برگزیده جشنواره ملی عکس ایران جوان
در آیین اختتامیه نخستین جسنپارهاعمس ایران جوان از ۱۷ اثر برگزیده تقدیر شد
بخش مردمی جشنواره
علی لایقیان جوان از تربت حیدریه،
حدیث زرگریان از شهر اهر آذربایجان غربی
انوشه امین زاده تربت حیدریه
راحله رمضانی شهر تهران
لیلا رضوان فر از تبریز
محدثه خیرخواه تربت حیدریه
مرضیه نظری شهرکرد
هادی کوشا تربت حیدریه
بخش حرفهای فرزندان شکوه خانواده
قابل تقدیر: محمد شفاهی از شهر اصفهان
رتبه سوم: مهدی کاظمی از شهر فسا
رتبه دوم: نگین محمدی فرد از اصفهان
رتبه اول: حسین خسروی از شیراز
بخش پدر بزرگها و مادربزرگها الگوی خانواده و فرزندان
شایسته تقدیر: مرتضی امین الرعایایی از نیشابور
رتبه سوم: جابر غلامی از شهر اراک
رتبه دوم: سید محسن مهری از سبزوار
رتبه اول: طاهره رخ بخش از شیراز
تقدیر دبیر جشنواره: احمد تاجی از شهرکرد
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید