کد خبر : 32536
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی خبر داد؛

اضافه شدن 58 هزار مترمربع به فضای آموزشی خراسان رضوی

اضافه شدن 58 هزار مترمربع به فضای آموزشی خراسان رضوی

محمد رنجبر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی در سال ۱۳۷۷ به عنوان نخستین مجمع در کشور تشکیل شد و بعد از آن جامعه خیرساز کشور نیز تاسیس شد. وی تصریح کرد: از ابتدای تشکیل این مجمع در استان خراسان بزرگ بالغ بر ۵ هزار

محمد رنجبر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ اظهار کرد: مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی در سال ۱۳۷۷ به عنوان نخستین مجمع در کشور تشکیل شد و بعد از آن جامعه خیرساز کشور نیز تاسیس شد.

وی تصریح کرد: از ابتدای تشکیل این مجمع در استان خراسان بزرگ بالغ بر ۵ هزار پروژه آموزشی و پرورشی با ۲۵ هزار کلاس درس به همت خیرین مدرسه ساز و مشارکت سازمان نوسازی احداث شده‌است.

رنجبرکار ارزشمند خیرین مدرسه سازرا یک باقیات الصاحات عنوان کرد و افزود: خیرینی در این استان هستند که با وجود اینکه خودشان نیازمند هستند اما در مدرسه سازی کمک شایانی به ما کردند، به عنوان مثال یک بانوی نیازمند در شهر نسر جلگه رخ که خودش تحت پوشش کمیته امداد امام بود دیه فرزندش را به مدرسه سازی اختصاص داد ومدرسه علیرضا جاهد را در شهر نسر ساخت.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی گفت: پارسال با مشارکت خیرین و سازمان نوسازی و با بهره برداری از ۱۶۷ پروژه، ۶۴۴ کلاس درس معادل ۵۸ هزار مترمربع به فضای آموزشی این استان اضافه شد.

رنجبر بیان داشت: یکی از اولویت‌های مجمع خیرین مدرسه ساز کمک به مناطق محروم به ویژه برای نیازمندان در حاشیه شهراست که سرانه آموزشی پائین دارند.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی سرانه آموزشی دراین استان برای هر دانش آموزرا 4.3 عنوان کرد و گفت: این در حالی است که این رقم درمیانگین کشوری 5.2 و استاندارد فضای آموزشی ۸ متر مربع برای هر دانش آموز است، لذا حدود یک متر مربع از سرانه کشوری پائین تریم که با این روند رشد سال‌های متمادی طول می‌کشد که به میانگین کشوری برسیم.

وی پروژه‌های نیمه تمام خیرساز در استان را ۲۵۰ پروژه عنوان کرد وبدون اشاره به مبلغ اعتبار برای تکمیل آنها گفت: اولویت نخست مجمع خیرین مدرسه ساز اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و در صورتی که پروژه یا موضوع ضروری احساس شود برای آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

انتهای پیام/

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.