بدون نظر
 
استاندار خراسان رضوی:
کار جهادی تنها راه برون رفت از مشکلات کشور است/کار در دستگاههای اجرایی قرارگاهی دنبال می شود
تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در ۹:۰۷ ق.ظ
 
نظری گفت: امروز مهمترین نیاز کشور کار و تلاش جهادی و شبانه روزی است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت های موجود مشکلات در حوزه های مختلف را برطرف کنیم.

به گزارش خبرنگار تابان نربت؛ یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی، ظهر امروز در جمع فعالان فرهنگی، اجتماعی و تشکل های مردمی تربت حیدریه اظهار داشت: در برخی حوزه ها تصمیم گیری نیاز است که در قالب های مختلف عملیاتی، اجرایی و یا انتصاب انجام شود، لذا اگر دیدید مدیر یا فرماندار و یا استاندار دچار عدم تعادل و تعلل و التهاب است، یقینا مسیر جهادی را طی نمی کند و این مهمترین موضوع برای یک مدیر جهادی است.

وی تصریح کرد: امروز مهمترین نیاز کشور کار و تلاش جهادی و شبانه روزی است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت های موجود مشکلات در حوزه های مختلف را برطرف کنیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: ابتدا باید با تصمیم گیری درست وضع موجود را مدیریت کنیم تا دچار مشکل نشویم، چرا که اگر وضع موجود را حفظ نکنیم نمی توانیم تصمیم مبنایی بگیریم.

وی بیان کرد: اگر نتوانیم تعادل را در عرصه های مختلف مدیریت کنیم، جامعه دچار التهاب می شود و نمی‌توانیم مراحل بعدی را بصورت مبنایی مدیریت کنیم.

نظری اضافه کرد: نخستین توقع بعد از تغییر مدیریت در کشور موضوع انتصابات است، لذا این اقدام را نمی توان بدون اهداف و روش انجام داد، بنا براین هدف، برنامه و روش باید جهادی انتخاب شود و تا بتوان هدف را عملیاتی کرد که یقینا این اقدام ظرفیت و نگاه جهادی می طلبد.

وی خاطر نشان کرد: در انتصابات اقتضائات هم وجود دارد و نمی توان فقط با این نگاه که جوان‌گرایی کنیم مدیری را انتخاب کنیم، و این تمام کار ما نیست، هرچند جوان‌گرایی الزام است اما باید اهداف قابلی را با جوان‌گرایی محقق کنیم.

استاندار خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ۱۱۱۳ روستای بالای ۲۰ خانوار داریم که نیاز به تجدید و بازنگری طرح دارند که در دستور کار است تا پایان مهرماه این اقدام به شکل جهادی انجام شود

وی بیان کرد: در حالی که پرونده های کمیسیون ماده ۵ که قبلا ۱۳ سال در انتظار بودند، اما امروز پرونده ای در کمیسیون ماده ۵ پرونده ای معطل نداریم و این کمیسیون ها به عهده معاونان استانداری است که قید شده در همان هفته کمیسیون برگزار شود.

در این دیدار ۱۶ نفر از فعالان فرهنگی، اجتماغی، رسانه ای و تشکل های مردمی به بیان پیشنهادات، انتقادات، چالش ها و مطالبات خود پرداختند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قیام امام حسین(ع) الگوی جاودانه مبارزه با استبداد رهبر انقلاب فرمانده مستقیم جنگ در شرایط سخت بودند موشک‌های ایرانی زیرساخت‌های اسرائیل را نابود کرد  اختلاف‌ها را پشت درهای بسته حل کنید قدرت بازدارنده ابران استکبار را به زانو درآورد رقابت سخت مساجد با فضای مجازی برای جذب نوجوانان/لزوم تغییر برنامه‌ریزی سنتی گزارش ویدیویی تاسوعا و عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه روایت تصویری از عاشورای حسینی در تربت‌حیدریه تأکید امام جمعه تربت‌حیدریه بر نقش زنان در عاشورا صنعت نوغانداری خراسان رضوی و چالش‌های پیش‌رو ۳۵ حلقه چاه کشاورزی به نیروگاه خورشیدی مجهز شد نهادهای بین‌المللی ابزاری برای بردگی مدرن هستند
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort