



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در دیدار با مدیران شرکت های دانش بنیان مرکز رشد تربت حیدریه اظهار کرد: نخبگان و دست اندرکاران مراکز رشد و پارک های علم و فناوری مجتمع های تجمیعی از شرکت های دانش بنیان را طراحی کنند تا با یک هم افزایی برای تولید محصولات خود در شهرک های صنعتی و دانشگاهها مستقر شوند.
وی با بیان اینکه البته باید به یک الگوی اجرایی برسیم، تصریح کرد: سرمایه اعتماد به فعالیت ها و برندینگ بیشترین تاثیر را در شرکت های دانش بنیان دارند، بنابراین لازم است روی این دو مقوله مهم کار شود و تنها راه این است که شرکت به شرکت با مورد به مورد بررسی شوند.
نظریبیان کرد: باید جهت دهی کار مشخص شود تا بدانیم در کدام مسیر حرکت می کنیم، لذا هم افزایی در دستگاهها و سازمانها یک ضرورت است و می تواند انرژی ها را متراکم کند.
استاندار خراسان رضوی گفت: در خصوص مجوزها بنا بر این است که حداکثر سرعت را داشته باشیم و موارد خاصی هم که پیش بیاید بصورت مصداقی حل خواهیم کرد.
هم افزایی همه ظرفیت ها برای نوآوری و فناوری شرکت های دانش بنیان در تربت حیدریه
جمشیدیان، رییس مرکز رشد تربت حیدریه در دیدار مدیران شرکت های دانش بنیان با استاندار خراسان رضوی گفت:آنچه که در تربت حیدریه ویژه شده در اختیار قرار گرفتن همه ظرفیت ها برای نوآوری و فناوری است که علاوه بر بخش خصوصی خیرین هم پای کار آمده است.
وی تصریح کرد: در این شهرستان برخی شرکت ها هم افزا شدند و بخشی از محصولات این شرکت ها بخاطر همین هم افزایی است.
جمشیدیان گفت: در حالی که شرکت های پارک علم و فناوری فضای زیادی لازم ندارند در فضای هزار متری که می توان پنج محصول همگن تولید کرد فعالیت داریم اما سازمان غذا و دارو از این موضوع درکی ندارد و مقررات خودش را بیان می کند.
مجوزها و تضامین بانک ها و بروکراسی اداری دست و پای شرکت های دانش بنیان را بسته است
جمعی از مدیران شرکت های دانش بنیان مرکز رشد تربت حیدریه در دیدار با استاندار خراسان رضوی به مشکلات و مطالبات پیش روی خود اشاره کردند و افزودند: در حوزه مجوزها مشکل داریم و در شرایط معمولی فعالیت داریم و زمانی که می خواهیم این پروژه را مستند و وارد بازار کنیم موانع مجوزها کار را سخت کرده است.
یکی از مدیران شرکت دانشبنیان گفت: برخی مقررات دست و پاگیر هستند و برای مجوز به مشکل برخورد می کنیم لذا امسال با توجه به شعار و راهبردی که رهبری تعریف کردند باید مانع زدایی ها در شرکت های دانش بنیان انجام شود.
وی بیان داشت: سرمایه در گردش شرکت ها پایین است و وقتی برای تسهیلات اقدام میکنیم در مقررات بانک و بروکراسی اداری گرفتار می شویم.
وی افزود: تضامینی که بانک ها برای تسهیلات می خواهند برای شرکت های دانش بنیان نوپا خیلی زیاد است و توان ارایه آن را نداریم.
به گفته جنشیدیان، رییس مرکز رشد تربت حیدریه از سال ۹۳ که این مرکز تاسیس شده تا امروز، ۶۰ واحد دانشبنیان و فناور تحت پوشش حمایتی این مرکز قرار گرفته است.
درمرکز رشد تربتحیدریه بیشتر در حوزه های زعفران، ابریشم و گیاهان دارویی به عنوان مزیتهای شهرستان فعال هستند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید