فرماندهی انتظامی خراسان رضوی خبرداد؛
ضربه سنگین بر پیکره قاچاقچیان مواد مخدر در تربت حیدریه/۳ عملیات موفق نیروی انتظامی خراسان رضوی با کشف ۸۵۰ کیلو مواد مخدر

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ سردار محمد کاظم تقوی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی که در مر اسم رونمایی از ۶۵۰ کیلو مواد مخدر کشف شده در تربت حیدریه حضور یافت گفت: نیروهای فرماندهی انتظامی در ۳ شهرستان استان موفق شدند علاوه بر انهدام باند قاچاق اسلحه مقادیر قابل توجهی انواع مواد مخدر را کشف و
به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ سردار محمد کاظم تقوی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی که در مر اسم رونمایی از ۶۵۰ کیلو مواد مخدر کشف شده در تربت حیدریه حضور یافت گفت: نیروهای فرماندهی انتظامی در ۳ شهرستان استان موفق شدند علاوه بر انهدام باند قاچاق اسلحه مقادیر قابل توجهی انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کنند.
وی تصریح کرد: امروز ۳ عملیات موفق در شهر های تربت حیدریه، تایباد و مشهد با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای انتظامی انجام شد که با کشف تعدادی اسلحه از باند سلاح و ۸۵۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر همراه بود.
تقوی گفت: فرماندهی انتظامی خراسان رضوی مبارزه بی امان با ورود و قاچاق مواد مخدر و برخورد با خرده فروشان و معتادان متهاجر را در دستور کار دارد .
وی افزود: ارزش ریالی مواد کشف شده که عمده آن با کشف ۶۵۰ کیلو هروئین در تربت حیدریه بود بیش از ۴۰ میلیارد تومان برآورد شده که در این راستا ضربه سنگینی بر پیکره قاچاقچیان مواد مخدر وارد شده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰