



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ محسن زنگنه نماینده مردم شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در همایش جهاد تبیین حوزه های علمیه تربت حیدریه بر ضرورت جهاد تبیین در جنگ شناختی و ترکیبی دشمن تاکید کرد و افزود: جنگ ترکیبی می تواند رییس جمهور، مجلس وزرا، نخبگان و روحانیت را تحت تاثیر قرار دهد و این جنگ پیچیده ای است که باید با جهاد تبیین در میدان حاضر شویم.
وی تصریح کرد: در مقابل یک جنگ ترکیبی و تمام عیار دشمن قرار گرفتیم و جهاد تبیین مورد تاکید رهبری معظم انقلاب یعنی بازکردن گره های ترکیبی و شناختی و دیدن واقعیت صحنه و همراه کردن اذهان مردم که بعنوان یک ضرورت همه نخبگان جامعه باید به آن ورود کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: باید جنگ شناختی و ترکیبی را درست بشناسیم چرا که در این رویارویی مسئله اقتصاد مقاومتی و اشتغال نیست بلکه همراه کردن مردم است، لذا نباید همه موضوعات را در یک ظرف بریزیم و آن را برای مردم بیان کنیم.
وی خطاب به نخبگان جامعه تاکید کرد: در جهاد تبیین ابتدا باید بدانیم قرار است یک کار فکری و عقلی می خواهیم انجام دهیم و چند پیش نیاز لازم دارد که در گام نخست نوع تبیین را بشناسیم و از جنس همان موضوع مطالب را ارایه کنیم.
زنگنه بیان کرد: در حوزه توسعه عقب ماندگی فراوان داریم و این نابرابری ها در روستاها بیشتر به چشم می خورد و مردم سرگردانند و نمی دانند چه کنند و حالا ما می خواهیم در این جنگ ترکیبی تبیین کنیم
وی اضافه کرد: در جهاد تبیینی هنوز مردم احساس راحتی نمیکنند و یکی از دلایل آن این است که مسایلی که از حوزه دیگری است به حوزه دیگری مرتبط می کنند، لذا نسبت به تبیین یک موضوع باید ابزار و خوراک همان موضوع را داشته باشیم
نماینده مردم تربت حیدریه به مذاکرات اشاره کرد و افزود: در حوزه برجام و مذاکرات بالغ بر بیست سال است که درگیر مسئله هسته ای و مذاکره می کنیم کما اینکه در انرژی هسته ای مسیر دکتر جلیلی در دولت نهم و دهم خوب بود،چرا که اگر مذاکرات طولانی شود و خودمان را قوی کنیم خوب است اما اگر مذاکره باعث شود همه چیز را قفل کنیم اشتباه است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ابراز داشت: نقدی که در حوزه برجام به دولت قبل داریم این بود که همه کشور را به برجام گره زده بودند و در متن برجام هم عجله کردند و شخص وزیر امورخارجه به آن اعتراف می کند و متاسفانه ضمانت های لازم را هم نگرفتند.
زنگنه افزود: در حال حاضر چند اتفاق خوب افتاده و با آمدن دولت سزدهم، بابدن و نیم آمریکا متوجه شدند این تیم را نمی توان دور زد و افراد محکم و مقتدری هستند و این در حالی است که امروز برجام یک آب باریکی است که از منظر آن حقوق کشور را دنبال کنیم.
وی خاطر نشان کرد: نکته دوم و مهم مسیری است که دولت جدید ادامه داده و منتظر برجام نمانده و سفرهای استانی در حال انجام، کارگاههای راکد تولیدی در حال راه اندازی و سیستم موشکی هم در مانورهای متعدد ارتقا یافته و بودجه نظامی را زیاد می کنیم و مذاکره هم می کنیم.
نماینده مجلس گفت: در جنگ ترکیبی دشمن بدنبال آن است تا اقتصاد را متاثر از مذاکرات کند و دولت باید مراقب باشد و ما هنوز هیچ استراتژی برای این نوع جنگ ترکیبی نداریم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد اقتصاد دولتی است، لذا امضای طلایی و رانت هم وجود دارد و وقتی دولت هم تغییر می کند حزب سالاری و تفکر سالاری بر شایسته سالاری غلبه دارد.
زنگنه گفت: چنانچه در سال آینده برای ارز ترجیحی تصمیمی اتخاذ نشود بعد از آن عملا مجلس وارد کارزار انتخاباتی می شود و تا پایان دولت این ارز باقی می ماند و این در حالی است که ارز ترجیحی سالانه میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضرر می رساند.
وی افزود: در حوزه ارتباط با همسایگان و اروپا پیشرفت های خوبی داشتیم و تحول جدی در این چند ماه با کشورهای خارجی داشتیم و این در حالی است که در دولت قبل همه همسایگان ما بر علیه ما بودند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید