



سید سعید عبدالله زلده، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: هدف از افتتاح این مراکز نیکوکاری همافزایی، نهادینهسازی و توسعه توزیع فرهنگ احسان و نیکوکاری بین آحاد مختلف جامعه به ویژه خیران در راستای حل مشکلات جامعه هدف است.
وی تصریح کرد: استفاده از توانمندی و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل خیران در کنار کمکهای مادی و معنوی کمیته امداد میتواند گام مثبتی در نیل به خدمت، تسهیل و تسریع در رفع مشکلات وآسیبهای اجتماعی و خاص محرومان و نیازمندان شود.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) تربت حیدریه با تأکید بر نقش مهم مراکز نیکوکاری در کمک به اقشار آسیبپذیر منطقه، افزود: این مراکز نیکوکاری با ظرفیتهای اقتصادی بالای خود و با حضور خیران میتواند نقش پررنگی در رسیدن هدف نهایی که کاهش محرومیت در روستاهاست، داشته باشد.
عبدالله زاده گفت: مراکز نیکو کاری با هدف شناسایی نیازمندان و کمک به آنان راه اندازی می شود که امیدواریم این روستاها در آینده به روستای بدون نیازمند معرفی شود.
وی افزود: تأسیس مراکز نیکو کاری و کار آفرینی در پی فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی شدن هر چه بیشتر خدمات کمیته امداد و استفاده بیشتر از توان و مشارکت قشر نیکوکار در دستگیری از نیازمندان صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: این مراکز نیکوکاری و کار افرینی با تلاش اهالی، اعضای شورا و دهیاری روستا و همکاری کمیته امداد امام رباط سنگ و با هدف کمک به نیازمندان به بهره برداری رسیده که به عنوان یک امر خداپسندانه به حساب می آید.
عبدالله زاده افزود: راه اندازی این گونه مراکز نیکوکاری، یک واحد مردمی تحت پوشش کمیته امداد امام است که در سطح محلات و یا روستاها تشکیل و در راستای توسعه مشارکت های مردمی و ارائه خدمات به محرومین تحت نظارت این نهاد فعالیت می کند.
وی اظهارکرد: این مراکز با هدف شناسایی معتمدین و به منظور حمایت از محرومین با کمکهای نقدی و غیرنقدی با هدف محرومیتزدایی راه اندازی می شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با بیان اینکه وظایف و اختیارات این مرکز به دو بخش امور مشارکتی و امور حمایتی تقسیم میشود، تصریح کرد: شناسایی نیازمندان واقعی و ثبت اطلاعات آنها، شناسایی، دسته بندی و اولویت بندی نیازهای محرومین، معرفی و ارجاع افراد نیازمند به اداره امداد به منظور بهرهمندی از خدمات مددکاری تخصصی از جمله فعالیت های امور حمایتی مرکز نیکوکاری است.
وی گفت: درحال حاضر با راه اندازی این دو مرکز جدید در بخش های رخ و کدکن در مجموع ۱۲ مرکز نیکو کاری و کار آفرینی و توانمند سازی روستایی با هم افزایی کمیته امداد و مشارکت خیرین در جهت رفع مشکلات نیازمندان بخش های رخ و کدکن فعال هستند.
عبدالله زاده اضافه کرد: در حال حاضر ۲۸۰۰خانوار با جمعیتی بالغ بر۴۳۰۰ نفر در ۷۱ روستای دو بخش رخ و کدکن ازخدمات کمیته امداد استفاده می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید