



علی اکبر صاحبی، بخشدار جلگه رخ تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: مزارروستای غنچی، رباط تاریخی روستای میاندشت، سد زیبای نسر و منطقه ییلاقی آن، منطقه گردشگری روستای رودخانه و مزارع کشاورزی و مستعد بخشی از ظرفیت های تاریخی، گردشگری و کشاورزی منطقه رخ هستند که اگر به درستی معرفی شوند زمینه رشد جلگه رخ در این حوزه ها فراهم می شود.
وی تصریح کرد: جلگه رخ از زیرساخت های تاریخی، گردشگری و بویژه فولاد که ارز آوری خوبی خواهد داشت برخوردار است و برای توسعه آن باید به این ظرفیت ها توجه ویژه شود و لازم است تا مسئولان میراث فرهنگی تربت حیدریه با همکاری دهیاران در این راستا به طور جد برای معرفی بخش رخ تلاش کنند.
بخشدار رخ بیان کرد: این بخش ظرفیت های بسیار در زمینه های مختلف، منابع انسانی توانا و موقعیت جغرافیایی مناسب برای توسعه دارد.
وی افزود: بخش رخ یکی از بخش های مهم شهرستان است چرا که درمسیر بسیار خوبی از لحاظ تردد زائران و مسافرین قرار گرفته و می تواند از لحاظ گردشگری و جذب گردشگر و کشاورزی پیشرفت بسیار خوبی داشته باشد.
صاحبی تصریح کرد: همچنین دامپروری خوب و مدرن که بعنوان قطب دامپروی خراسان رضوی محسوب می شود و زمین حاصلخیز برای کشاورزی از دیگر مزیت های منطقه رخ است.
وی ادامه داد: باید دسترسی آسان مسافران به ورودی های روستاهای گردشگری بخش رخ فراهم شود و از ظرفیت تردد زائرانی که از این مسیر عبور می کنند استفاده کامل را برد به گونه ای که این مسافران حداقل ۲۴ ساعت در این منطقه توقف کنند چرا که توقف آنان درآمد آوری خوبی به همراه دارد .
وی گفت: با توجه به بحران خیزبودن بخش رخ درارتباط با بارش برف و کولاک، ۲۶ مرکز اسکان اضطراری با ظرفیت پذیرش بیش از ۱۰۰۰ نفر برای مسافران و زائرین در ایام تعطیلات نوروزی پیش بینی شده که در صورت احتمال بحران آمادگی خدمات دهی لازم برای در راه ماندگان را ارائه خواهند داد.
صاحبی اضافه کرد: توسعه صنعت بوم گردی در بخش رخ با توجه به موقعیت منطقه به جهت قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب واقع شده استراتژیک است و باید ازاین ظرفیت به خوبی استفاد شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید