کد خبر : 2869
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹

کار انتقال امتیاز باشگاه فولاد نوین به استقلال اهواز تقریبا تمام شده است.

کار انتقال امتیاز باشگاه فولاد نوین به استقلال اهواز تقریبا تمام شده است.

ارسطو جهانداری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایفنام، در مورد اینکه وضعیت انتقال باشگاه فولادنوین به استقلال اهواز به کجا انجامید، عنوان کرد: ان شاالله این مسئله به زودی نهایی می شود و مشکل خاصی وجود ندارد. وی در مورد اینکه گفته می شود باشگاه نفت هم خواهان گرفتن امتیاز فولاد نوین است و

ارسطو جهانداری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی ایفنام، در مورد اینکه وضعیت انتقال باشگاه فولادنوین به استقلال اهواز به کجا انجامید، عنوان کرد: ان شاالله این مسئله به زودی نهایی می شود و مشکل خاصی وجود ندارد.

وی در مورد اینکه گفته می شود باشگاه نفت هم خواهان گرفتن امتیاز فولاد نوین است و شانس آنها بیشتر از استقلال اهواز است، خاطرنشان کرد: پیش از این توافق لازم را با استقلال اهواز انجام دادیم و تقریبا این موضوع نهایی شده است. حتی قرارداد هم آماده و امضای آخر باقی مانده است.

وی افزود: علیرضا اژدری زاده امشب به اهواز برمی گردد ما هم امشب یا فردا به اهواز می رویم تا این موضوع را نهایی کنیم.

جهانداری در پاسخ به این سؤال که تا چه زمانی منتظر فولادنوین برای نهایی شدن این انتقال باقی می ماند، گفت: دیگر کار تمام شده و فکر نمی کنم انجام این انتقال خیلی طول بکشد.

مدیرعامل استقلال اهواز در مورد اینکه مهاجری گزینه سرمربیگری استقلال اهواز به پدیده پیوست، تصریح کرد: عیبی ندارد. باز هم مربیان خوب و باکیفیت در فوتبال ایران هستند که بتوانند هدایت تیم ما را بر عهده بگیرند. فکر می کنم هر چیزی مربوط به قسمت است و به همین خاطر قسمت نبوده که ما با مهاجری همکاری کنیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.