بدون نظر
 
تابان تربت گزارش می دهد
مرمت و بهسازی جاده های سیل زده روستایی تربت حیدریه در انتظار اعتبارات
تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۷:۲۱ ق.ظ
 
جاده های سیل زده شهرهای نسر و کدکن از توابع تربت حیدریه این روزها پس از بارندگی های سیل آسای اخیر در وضعیت نامطلوبی بسر می برند و با توجه به حجم تردد در این محورها مشکلاتی را برای اهالی این مناطق بوجود آورده است.

به گزارش تابان تربت؛ در حالی که چند روزی است از بارش نزول رحمت الهی در منطقه تربت حیدریه مثل سایر نقاط استان می گذرد، حالا شهرهای نسر و کدکن با وقوع این بارش ها وضعیت مطلوب نداشته و جاده های منتهی به این شهر درگیر سیلاب است‌.

این نارضایتی تا جای پیش رفته که هفته گذشته یک دهانه پل در محور فرعی سرهنگ محدوده روستای پنگی بر اثر سیل تخریب شده و هنوز مسوولان راهداری برای مرمت و بهسازی این دهانه پل اقدامی نکردند.

بخشدار از وضع موجود گلایه مند است، رئیس راهداری می‌گوید: تیغ زنی در جاده های روستایی انجام می شود و ساخت پل نیازمند اعتبارات است و رئیس راه و شهرسازی تربت حیدریه هم از عدم تخصیص اعتبارات برای اجرای ۱۰ کیلومتر از جاده روستای جوادیه به سمت رباط سنگ خبر می دهد.

تیغ زنی و شن ریزی توسط راهداری انجام نشده است

محمدی بخشدار کدکن تربت حیدریه می در این خصوث می افزاید: شهر کدکن در بارندگی های اخیر دچار سیلاب های خیلی زیاد بوده و متاسفانه راه های بخش کدکن از پل های استانداردی برخوردار نیست.

علی محمدی اظهار داشت: در واقع در مسیر شهر کدکن به رباط سنگ سه کال مسیل آب وجود دارد که یکی در ورودی شهر کدکن است و دیگری کال برس و کال نوبهار است‌ که کال نوبهار به طول ۸۰۰ متر در قبل روستای برس واقع شده است.

وی خاطر نشان می کند: متاسفانه پیمانکار عملیات محدوده کال نوبهار را رها کرده و کار را هنوز انجام نداده و می‌گوید پولش را به او نداده اند و او به همین علت کار نمی کند.

بخشدار کدکن با انتقاد از راهداری می‌افزاید: روستاهای چولانک، کته تلخ، داوریه، چین کلاغ و ترقی، ۵ روستایی در کدکن است که دارای مسیرهای خاکی بوده و در وقت بارندگی مسیر رفت و آمد مردم گل می شود و غیر قابل رفت و آمد می شود.

وی از تخریب پل مسیر روستای پنگی خبر می دهد و می افزاید: تخریب این پل رفت و آمد را گاها قطع کرده اما با کمک دهیاری تلاش کرده ایم تا مشکل را رفع کنیم که این اتفاق افتاده است.

محمدی می افزاید: بعد از به وجود آمدن این گل و لای باید این جاده ها اصطلاحا تیغ زنی شود و یا شن ریزی صورت گیرد تا در رفت و آمد مردم مشکلی پیش نیاید اما متاسفانه این اقدامات توسط راهداری انجام نشده و همیشه این مسئله مشکل ساز است.

محمدی تصریح کرد: در زمان بارندگی در ورودی شهر کدکن که دچار مشکل می شود، شهرداری موظف به رفع انسداد احتمالی است که این کار را انجام داده و می دهد و آب باران در بعضی از نقاط سطح آسفالت را عقب آورده و زیر آسفالت جاده را متاسفانه خالی کرده است‌.

تیغ زنی انجام گرفته و هیچ انسداد در جاده ها نیست/قای بخشدار صحت خبرهای واصله را بررسی کند

عباس شیرمحمدیان رئیس اداره راهداری تربت حیدریه در پاسخ به این اطهارات می افزاید: من خودم آنجا بودم و کاش شما آنجا می بودید و می دیدید که به هیچ وجه مشکلی در راه روستای پنگی وجود ندارد و این مطلب دروغ است و متاسفانه آقای بخشدار اگر پیامی را دریافت می‌کند باید خود او صحت و سقم خبر را تحقیق و تفحص کند.

وی تاکید کرد: هیچ انسدادی در مسیرهای جاده ای روستایی وجود ندارد و ما برای پل برس نمی توانیم در لحظه ای که سیل راه افتاده کاری بکنیم و فقط می توانیم زمانی که آب فروکش کرد با گریدر سنگ های آن محل را صاف کنیم، لذا حل این مسئله نیازمند ساخت پل است که چیزی حدود ۴‌ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی در پاسخ به عدم تیغ زنی جاده های خاکی روستایی می افزاید: از چهارشنبه هفته گذشته تمام این روستاها را تیغ زنی کردیم و این مسئله متاسفانه بزرگ نمایی شده و می خواهند تا جاده خودشان را آسفالت کنند که این مسئله نیاز به تامین اعتبار مورد نیاز خود را دارد.

رئیس اداره راهداری تربت حیدریه گفت: ما تمام این مسیرها را رفتیم و از طریق سیستم gps توسط استان رصد می شویم و آمار همه فعالیت های این اداره موجود است.

منتظر تخصیص اعتبارات هستیم

مهدی یوسفی مقدم رئیس اداره راه و شهرسازی تربت حیدریه اظهار کرد: پیمانکار ما در سال ۹۶ برای جاده به طول ۵ کیلومتر از روستای جوادیه تا روستای رقیچه را با اعتبار ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اجرا کرده و در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسید اما برای باقی مانده کار یعنی از انتهای روستای جوادیه تا رباط سنگ که اعتبار مصوب ۷ میلیاردی تومانی از سال گذشته داریم، باید قرارداد دیگری بسته شود که البته بعد از تخصیص که هنوز این مسئله رخ نداده است.

وی این را هم گفت کهدر صورت تخصیص این ۷ میلیارد فقط ۳ کیلومتر از ۱۰ کیلومتر این مسیر را می شود اجرا کرد و باز اجرای ۷کیلومتر دیگر این جاده باید منتظر اعتبارات آتی باشد.

بخش جلگه رخ تربت حیدریه شامل 47 پارچه آبادی، 26 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز آن شهر رباط سنگ در 30 کیلومتری و بخش کدکن دارای 17 روستا، جمعیتی حدود 14 هزار نفر و وسعت تقریبی 800 کیلومتر مربع در 65 کیلومتری شمال غربی شهرستان تربت حیدریه واقع است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort