



علی رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ با تاکید در تسریع ساخت بیمارستان امام حسین علیه السلام گفت:این پروژه به پیشرفت فیزیکی 90 درصدی رسیده است و بخش هایی از آن بزودی به بهره برداری می رسد.
وی اظهار داشت: در بازدیدی که از این پروژه به همراه مسئولین دستگاه های اجرایی و خدماتی ذیربط داشتیم، دستورات لازم جهت تسریع در اجرای نهایی انشعابات این پروژه به مسئولین داده شد و با هماهنگی های صورت گرفته در دهه نخست اردیبهشت ماه امسال مسائل و مشکلات انشعابات این پروژه برطرف می شود.
وی با بیان اینکه تمام فعالیت های مرتبط با دولت برای افتتاح این پروژه به اتمام رسیده، افزود: به پیمانکار، مجری، ناظر و دستگاه بهره بردار ابلاغ شده با توجه به خرید تجهیزات و پیشرفت 90 درصدی پروژه، سریعا اقدامات عاجل جهت بهره برداری از بیمارستان و تکمیل بخشی از آن در صورت نیاز جهت پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کرونا انجام شود.
مدیر مهندسی و اجرای طرحهای شرکت گاز خراسان رضوی از آغاز طرح گازرسانی به بیمارستان امام حسین علیه السلام تربت حیدریه خبر داد.
مصطفی حیدری بیان کرد: برای اجرای این طرح بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ متر شبکه تغذیه با اقطار چهار و ۶ اینچ اجرا و یک ایستگاه تقلیل فشار نصب می شود.
وی افزود: این طرح که قرار بود ۴۵ روزه به پایان برسد، در مدت ۱۵ روز طی تعطیلات نوروزی و هوای بارانی منطقه در حال انجام است.
بیمارستان امام حسین(ع)تربت حیدریه علاوه بر قطب درمانی در جنوب خراسان رضوی که می تواند به حدود نیم میلیون نفر خدمات ارائه بدهد، بعنوان یک قطب آموزشی در تربیت پزشکان و متخصصان آینده نقش آفرین است.
با توجه به اینکه این پروژه در شاهراه اصلی شمال به جنوب واقع شده بعنوان یک مرکز تروما عمل خواهد کرد و علاوه بر خدمت رسانی در حوزه درمانی و بهداشتی در بخش آموزشی نیز کمک شایانی به منطقه می کند.
طرح ساخت و تکمیل بیمارستان امام حسین علیه السلام از مصوبات دور دوم سفر استانی دولت پیش است که ساخت آن در ۲۲ دی ماه سال ۸۸ آغاز شد و طبق وعده دولت دهم قرار بود ۳۰ مرداد ۹۳ به اتمام برسد و میانگین پیشرفت فیزیکی آن بیش از ۶۰ درصد است.
این مرکز درمانی در زمینی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع و در ساختمانی به مساحت هزار و .۷۰۰ مترمربع با ظرفیت اسمی ۲۰۰ تختخواب و ظرفیت واقعی ۲۷۶ تخت شامل بخش های آی.سی.یو، داخلی، جراحی، زنان و زایمان، اطفال و کودکان، دیالیز، مراقبت های ویژه، اورژانس، بیوشیمی، پاتولوژی، انگل شناسی، میکروب شناسی، بانک خون، فیزیوتراپی، حرکت درمانی و هشت اتاق عمل و آزمایشگاههای مختلف در حال تکمیل است.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت این شهرستانها خدمات میدهد.
این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در بیمارستان مهولات دارد.
همچنین بیمارستان رازی( تامین اجتماعی) و ۵۵۱ تیپ ۱۷۷ شهید نصر اصفهانی نیز به بیماران منطقه خدمات درمانی و بهداشتی ارایه می کند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید