بدون نظر
 
پروژه تکمبل فاضلاب شهری تربت حیدریه در گیر و دار وعده ها!
مطالبه تربتی‌ها برای اتصال منازل به شبکه فاضلاب شهری/ بخش خصوصی به وعده‌اش عمل نکرد
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۸ در ۷:۲۹ ق.ظ
 
پروژه تکمیل شبکه فاضلاب تربت‌ حیدریه با سرمایه‌ گذاری ۳۱۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و با مدل مالی بیع در طول چهار سال باید انجام شود، اما براساس اظهارات مدیر عامل آبفای تربت حیدریه  باید تا الان حدود ۴۰ درصد کار انجام می شد که فقط ۱۰ درصد آن انجام شده است.

به گزارش تابان تربت؛ قرارداد پروژه تکمیل شبکه فاضلاب تربت حیدریه در شهریور سال ۹۷ با حضور جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور به امضای مدیر عامل وقت آبفای خراسان رضوی و سرمایه گذار بخش خصوصی رسید و بهمن ماه سال گذشته با حضور اردکانیان وزیر نیرو، عملیات اجرایی پروژه آغاز شد.

بر این اساس تکمیل شبکه فاضلاب تربت‌ حیدریه با سرمایه‌ گذاری ۳۱۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و با مدل مالی بیع در طول چهار سال باید انجام شود، اما براساس اظهارات مدیر عامل آبفای تربت حیدریه  باید تا الان حدود ۴۰ درصد کار انجام می شد که فقط ۱۰ درصد آن انجام شده است.

بطبق این طرح قرار  است در طول چهار سال با پایان این پروژه مشترکانِ فاضلاب تحت پوشش فعلی از ۴۳ به ۱۰۰ درصد برسد و ظرفیت تصفیه‌ خانه هم از ۱۵۰ لیتر بر ثانیه به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش ‌یابد و در مقابل پساب تولید شده به مدت ۲۵ سال و هر سال ۶.۹ میلیون متر مکعب در طول دوره بهره ‌برداری تجاری در اختیار سرمایه گذار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.

۱۳ کیلومتر عقب تر از برنامه زمانی شبکه فاضلاب شهری

بخشی از این قرارداد شامل احداث مدل تصفیه‌ خانه به ظرفیت ۱۲هزار متر مکعب در شبانه روز، ۱۰۰ کیلومتر شبکه و نصب ۱۲هزار انشعاب فاضلاب است، اما حالا پس از گذشت یک سال وضعیت فعلی شبکه فاضلاب و نصب انشعابات به گفته مدیر عامل آبفای تربت حیدریه رضایت بخش نیست.

صادق یوسفی مدیر آبفای شهری می‌افزاید: حدود ۱۳ کیلومتر از برنامه زمان بندی امسال عقب هستیم، باید حدود ۴۰ درصد کار انجام می شد اما تاکنون فقط ۱۰ درصد کار انجام شده است.

وی در تشریح مشکل دیگر در حوزه آبفای این شهر خاطر نشان می کند: مشکلی داشتیم  که ۹۲۰۰ انشعاب فاضلاب پیش فروش داشته ایم، اما هیچ کدام امکان وصل به شبکه عمومی نداشت و تاکنون ۱۲۰۰ انشعاب وصل شده است، البته امیدواریم تا پایان سال وضعیت واگذاری انشعابات را به حد مطلوبی برسانیم.

شایان  ذکر است برای شهر تربت حیدریه شبکه فاضلاب به طول ۳۲۰ کیلومتر پیش‌بینی شده که ۲۳۰ کیلومتر آن در مدار قرار دارد.
‍ ‍
کوی عدالت همچنان در انتظار عدالت!

یکی از محلات پر جمعیت و قدیمی شهر تربت حیدریه، محله عدالت یا همان منطقه معروف به نام کوچه قاضیان است، در کنار مشکلات اجتماعی و زیر ساختی، معضل جدی چند سالی است که دغدغه اصلی ساکنان این منطقه شده است.

منطقه کوی عدالت دارای زمینی سفت و سخت است که این ویژگی اراضی منطقه باعث شده جذب آب و پساب در این زمین به سختی صورت گیرد و به همین دلیل عموم منازل این محله با مشکل دفع فاضلاب خانه خود در چاه های فاضلاب خانگی مواجه هستند و مجبورند در مدت زمان های کوتاه مبالغ قابل توجهی را برای تخلیه چاههای منازل خود هزینه کنند.

چند سال قبل اداره آبفای تربت حیدریه مبلغ پنج میلیون ریال از هر یک از مشترکان محله عدالت بابت اتصال فاضلاب منازلشان به شبکه شهری فاضلاب (اِگو) دریافت کرده که تا همین چند ماه پیش خبری از اتصال فاضلاب خانه ها به شبکه فاضلاب شهری نبود.

از سال ۹۵ تا همین چند ماه پیش اهالی محله عدالت مکاتبات و مراجعات متعددی با آبفای شهری و شورای اسلامی شهر چهارم و پنجم داشته اند که متأسفانه نتیجه ای جز وعده های بی عمل نداشت.

نکته مهم این که با توجه به شرایط کنونی اقتصادی و معیشتی حاکم بر کشور، برخی از اهالی محله عدالت اخیراً مجبور به رها سازی پساب منازل خود در معابر عمومی شده اند که این اتفاق موجب ایجاد یک محیط غیر بهداشتی در سطح کوچه ها و معابر این محله شده است.

اکنون مطالبه عموم اهالی این محله اتصال منازل این منطقه به شبکه فاضلاب شهری است که با توجه به شرایط به وجود آمده، در اولویت مدیریت شهری قرار گیرد.

در متن طومار امضا شده این مطالبه مردمیِ اهالی کوی عدالت تربت حیدریه که اردیبهشت امسال به مسئولان نوشته شده بود آمده است: ما اهالی ساکن محله‌ عدالت خواستار برقراری عدالت در موضوع مدیریت خطوط فاضلاب این منطقه هستیم، چند سال گذشته از هر یک از خانه های این محله که دارای اشتراک آب بودند، مبلغ پنج میلیون ریال توسط اداره آب و فاضلاب شهری بابت اتصال به شبکه فاضلاب شهری اخذ گردیده، حتماً از وضعیت ارضی و اوضاع مالی غالب اهالی محله عدالت مطلع هستید، زمین این منطقه سنگی بوده و قابلیت جذب پساب و فاضلاب را ندارد و در شرایط اقتصادی کنونی امکان مالی تخلیه هفتگی یا دو هفته ای چاه های فاضلاب منازل برای عموم اهالی مقدور نیست و این چالش اخیراً کار را به جایی کشانده که برخی از همشهریان ساکن این محله مجبور به تخلیه و رهاسازی پساب منازل خود در معابر محله شده اند که این اتفاق عواقب بهداشتی و محیطی سوء به همراه داشته است.

اهالی این منطقه شهر پس از بی نتیجه بودن مکاتبات و مراجعات متعدد خود با اداره آبفای شهری درباره حل این معضل جدی، امید به تدبیر و مدیریت شما مسئولا دارند.

بالاخره پس از مکاتبات مختلف اهالی محله کوی عدالت مبنی بر اوضاع خاص و مشکلات مربوط به دفع پساب و فاضلاب واحد های آن منطقه با ادارات مختلف، تیرماه امسال با حضور فرماندار و چندنفر از اعضای شورای شهر اجرای شبکه فاضلاب تربت حیدریه از محله کوی عدالت آغاز شد.

یوسفی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه در این خصوص اظهار داشت: انعقاد قرارداد با شرکت طوس مسیر در سال ۹۷ صورت گرفته اما به کندی پیش می رفت و کار اجرایی آغاز نمی شد.

وی می افزاید: هم اکنون به رغم رضایت نداشتن آبفا از این شرکت و پیش نرفتن کار طبق زمان بندی قرارداد، اما کار در حال انجام است.

یوسفی با اشاره به مطالبه مردمی اهالی کوی عدالت می گوید: در محله عدالت واقعا جوابی برای مردم نداشتیم، اما امروز مردم امیدوارتر از قبل هستند و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته کار در حال انجام است و فاضلاب مثل قبل دیگر در کوچه و خیابان جاری نیست.

وی افزود: با شرایطی که قبلا در شرکت آبفای تربت حیدریه داشتیم اصلا نمی توانستیم از بین مردم رد بشویم و مشکلات مالی زیادی از قبل وجود داشت اما با کمک مردم و همکاری مسئولان، امروز وضعیت بسیار مساعدتری نسبت به قبل داریم و امیدواریم ۵ سال دیگر کار تمام شود

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص وضعیت تکمیل شبکه فاضلاب شهری می افزاید: در بخش تکمیل شبکه فاضلاب شهری، شرکت طوس مسیر از برنامه عقب است و قرار بود در حدود چهار سال ۱۰۰ کیلومتر کار فاضلاب انجام شود اما این اتفاق در طول این یک سال بسیار کند پیش رفته است.

مدیرعامل آبفای تربت حیدریه از محله هایی مثل کوی عدالت، بولوار امام رضا (علیه السلام)، خیابان امیر کبیر، خیابان خیرین و مهر ۱۸ به عنوان محله هایی که در آن ها کار اتصال به شبکه فاضلاب شهری صورت گرفته، نام می برد.

وی گفت: قطعا در پنج سال تکمیل پروژه شبکه فاضلاب شهری انجام نخواهد شد اما امیدواریم از این به بعد ظرف مدت پنج سال آینده این پروژه تکمیل شود.

یوسفی علت تاخیر در عملیات اجرایی تکمیل شبکه فاضلاب را نبود امکان فروش پساب تصفیه خانه توسط سرمایه گذار می داند و می افزاید: قرار بود سرمایه گذار از محل فروش پساب به تعهدات خود در قرارداد عمل کند اما هنوز به دلایلی نتوانسته این پساب را بفروشد.

او می افزاید: امسال با انعقاد قرارداد سرمایه گذاری با گروه سرمایه گذاری طوس مسیر حدود ۵ کیلومتر خطوط جمع آوری فاضلاب در نقاط مختلف شهر انجام و ۴۵۰ فقره انشعاب جدید فاضلاب نیز نصب شده است.

یوسفی اظهار امیدواری می کند که با انجام ۲ کیلومتر دیگر و ادامه پروژه بخشی از مشکلات مردم در حوزه فاضلاب رفع شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort