بدون نظر
 
ماجرای برداشتن چادربانوان درجلسه کنکور +تصاویر
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ در ۳:۰۷ ب.ظ
 
خدایی درباره گرفتن چادر داوطلبان خانم کنکور سراسری در شهر یاسوج گفت: گرفتن چادر داوطلبان خانم در کنکور سراسری تحت هیچ عنوان جزو دستورالعمل های سازمان سنجش در امر برگزاری آزمون نیست.

ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور، صبح امروز در تماس تلفنی با صبح زاگرس اظهار داشت: با توجه به گزارش منتشر شده توسط سایت خبری صبح زاگرس سالن آزمون شهید بهشتی مربوط به وزارت آموزش و پرورش بوده که این اتفاق در آن رخ داده افتاده است.

وی بیان کرد: در صورت صحت این موضوع مسئول حوزه این سازمان بر خلاف ضوابط این سازمان عمل کرده است.

خدایی عنوان کرد: سازمان سنجش و آموزش کشور این موضوع را به طور جدی پیگیری خواهد کرد و بر اساس ضوابط با مسئول مربوطه برخورد خواهد شد.

وی ابراز داشت:گرفتن چادر داوطلبان خانم در کنکور سراسری تجربی در شهر یاسوج در کل کشور اولین گزارشی است که تاکنون منتشر شده است و در خصوص این موضوع و عدم رعایت ضوابط و مقرراتی است که این سازمان اطلاق کرده است.

رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور یادآور شد: بررسی های بیشتر در مورد این موضوع انجام می گیرد و نتایج به هموطنان و به خصوص شهروندان یاسوجی اعلام می گردد.

وی تصریح کرد: انجام این عمل در پی بی سلیقگی مسئول برگزاری آزمون در این حوزه بوده و  با هر کسی که مسئول این حوزه بوده بر خورد جدی خواهد شد.

برداشتن اجباری چادر خانم ها برای شرکت در کنکور سراسری رشته تجربی صبح روز گذشته(22 خرداد) در شهر یاسوج  موجب نارضایتی داوطلبان از این اقدام غیرفرهنگی شد و این موضوع واکنش مسئولان مختلف را در پی داشته است.

 ماجرای برداشتن چادربانوان درجلسه کنکور +تصاویر

ماجرای برداشتن چادربانوان درجلسه کنکور +تصاویر

ماجرای برداشتن چادربانوان درجلسه کنکور +تصاویر

ماجرای برداشتن چادربانوان درجلسه کنکور +تصاویر

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort