



به گزارش تابان تربت؛ شهرک ولی عصر (عج) تربت حیدریه که از اوایل دهه ۶۰ تاسیس شده با جمعیتی حدود ۳۵ هزار نفر یعنی بیش از جمعیت برخی شهرستان های مجاور مانند مه ولات و رشتخوار در فاصله کمتر از ۱۰ کیلومتری از مرکز شهر قراردارد.
ساکنان این شهرک از فقدان داروخانه شبانه روزی، پزشک متخصص، آزمایشگاه، دندان پزشک و مرکز توان بخشی گلایه دارند و خواستار توجه و رسیدگی مسئولان هستند .
مساحت تقریبی این شهرک با احتساب مجموعه مسکن مهر حدود ۴۰۰ هکتار است و ۹ هزار خانوار به همراه جمعیت ۱۵ هزار نفری دانشجو در آن ساکن هستند.
به نظر می رسد این کاستی ها، نارضایتی هایی برای ساکنان این منطقه ایجاد کرده و در شرایط سخت اقتصادی این روزها، هزینه های سرباری را در حوزه درمان بر این خانواده ها تحمیل می کند.
پای درد دل چند نفر از ساکنان این شهرک می نشینیم
علی نژاد، عضو شورایاری محلات شهرک ولی عصر (عج ) یکی از ارکان اصلی توسعه هر جامعه ای را توسعه اجتماعی اعلام می کند و خدمات بهداشتی درمانی را از مسائل مهم و جزئی تفکیک ناشدنی از توسعه اجتماعی می داند و از تحقق این امر برای کمک به برقراری عدالت در عرصه اجتماع یاد می کند.
وی می افزاید: به نظر می رسد دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در زمینه ارائه خدمات به ساکنان شهرک ولی عصر (عج) عملا ناکام بوده و دلیل این امر فقدان برنامه ریزی صحیح مدیران مربوطه در این سال هاست.
علی نژاد که خود عضوی از جامعه فرهنگیان است، نمره مردودی به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در ارائه خدمات درمانی به ساکنان شهرک ولی عصر(عج) میدهد.
وی ابراز امیدواری می کند که مدیران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گوش شنوایی برای مطالبات به حق ساکنان این محل داشته باشند.
نبود داروخانه شبانه روزی
ماه پروی یکی دیگر از ساکنان شهرک ولی عصر (عج) خاطر نشان می کند: این منطقه یک درمانگاه در حال ساخت دارد که متاسفانه طی 2 سال گذشته هنوز تکمیل نشده است.
وی افزود: درمانگاه شبانه روزی دیگری به نام حکیم چند ماهی است که راه اندازی شده، اما به دلیل نبود داروخانه شبانه روزی آن ها هم نمی توانند به صورت شبانه روزی به مردم خدمت رسانی کنند و اگر این مرکز هم از هر لحاظ تکمیل باشد، باز بیمار هنگام شب برای تهیه دارو باید به داخل شهر مراجعه کند.
آماده صدور مجوز برای درمانگاه شبانه روزی هستیم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص اظهار داشت: بر اساس سطح بندی درمانگاه های عمومی دولتی شبانه روزی، در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مجوزی برای ایجاد این گونه درمانگاه ها وجود نداشته و همان گونه که بارها اعلام شده در صورت استقبال اشخاص حقیقی و حقوقی برابر آیین نامه تاسیس درمانگاه ها اگر متقاضی تاسیس درمانگاه شبانه روزی باشند، معاونت درمان دانشگاه آماده هرگونه همکاری و صدور مجوزهای لازم در کوتاه ترین زمان ممکن است.
اجباری برای راه اندازی مطب پزشک متخصص برابر ضوابط نداریم
محمدرضا بهروز در خصوص حضور نداشتن پزشک متخصص، دندان پزشک، آزمایشگاه و مرکز توان بخشی در این منطقه از شهر بیان داشت: راه اندازی مراکز و مطب پزشکان باید به درخواست فرد یا موسسه مد نظر باشد که شرایط و ضوابط آیین نامه های موجود را داشته باشد و درصورت تقاضا این معاونت آمادگی هرگونه همکاری را دارد.
وی افزود: همچنین راه اندازی مطب پزشکان متخصص از نظر این دانشگاه در شهرک ولی عصر(عج) بلا مانع بوده ولی با توجه به مقررات جاری اجباری در این خصوص وجود ندارد و باید پزشکان متقاضی راه اندازی مطب یا همکاری با درمانگاه فعلی و فعال در آن شهرک باشند.
تایید صلاحیت پزشک عمومی درمانگاه فعلی بر عهده ما نیست
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از عدم استقبال شهروندان شهرک ولی عصر (عج ) برای استفاده از پزشک عمومی حاضر در درمانگاه فعلی خبر داد و گفت: پزشکان عمومی فعال در درمانگاه شهرک ولی عصر( عج )مورد تایید سازمان نظام پزشکی هستند و تایید صلاحیت علمی آنها به عهده معاونت درمان دانشگاه نیست.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی بیمارستان امام حسین(ع) در آینده ای نزدیک شاهد توسعه خدمات حوزه سلامت به ساکنان شریف شهرک ولی عصر (عج) تربت حیدریه باشیم.
دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تحت پوشش قرار دادن سه شهرستان تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به حدود نیم میلیون نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی ارائه می کند.
گزارش/میرزا حسین شعبانی
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید