



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ تنور انتخابات سال ۱۳۸۸ با تایید صلاحیت ۸ کاندیدا توسط شورای نگهبان داغ شد و کاندیداها هر کدام با روش های مختلف و وعده های متعدد سعی در اغنای مخاطبین خود داشتند.
اما آن چیزی که شاید آن روزها خیلی به چشم نمی آمد و شاید هم عموم جامعه فکر آن را نمی کردند برنامه ریزی زیرکانه و مذبوحانه دشمن برای به انحراف کشاندن انتخابات و در نهایت آشوب در داخل کشور بود.
گویا همه متخصصین انقلاب های مخملی در جهان جمع شده بودند تا با یک کلبد واژه ای بنام “تقلب” آنی را رقم بزنند که در کشورهای گرجستان و اوکراین به سرانجام رساندند تا بتوانند از این طریق به داخل خاکریزهای کشور بصورت رسمی نفوذه کنند.
از کمک های مالی و تسلیحاتی جبهه استکبار و مزدوران منطقه ای گرفته تا سلطنت طلبان و منافقین همه با هم متحد شده بودند تا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به ورطه براندازی برسانند و دوباره جای خود را در داخل کشور باز کنند.
آغاز عملیات اجرایی دشمن در قتنه ۸۸
انتخابات به اتمام رسید و وزارت کشور و شورای نگهبان با تایید برنده انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران فاصله ۱۱ میلیونی رقبای اول و دوم را اعلام کرد، فاصله ای که به هیچ عنوان حتی فکر تخلف و تقلب را به اذهان متبادر نمی کرد.
دو روز بعد از اعلام نتایج انتخابات عملیات اجرایی دشمن برای براندازی نظام به مرحله اجرا درآمد و با کلید واژه تقلب و تحریک خواص جامعه سعی در آشوب و اغتشاشات خیابانی داشت.
همه شبکه های اجتماعی از فیسبوک و ماهواره ها تا بی بی سی فارسی هر روز با فراخوان مردم به خیابانهای تهران و شهرهای بزرگ کشور بدنبال پیاده سازی اهداف شوم خود برآمد و تا حدودی خوب پیش رفت تا جایی که انسانهای بی گناهی در این راه جان خود را از دست دادند.
در واقع تقلب یک بهانه برای فتنه گران بود و در خیابانها عده ای اراذل و اوباش و برخی فریب خوردگان شعارهای بر ضد ارکان نظام و انقلاب سر می دادند و با وارد کردن خسارت به بیت المال سعی در تشنج جامعه داشتند، تا جایی که بانکها، مساجد و اتوبوس های شرکت واحد و … را به آتش می کشیدند.
اعتراضی که هیچگاه تبدیل به شکایت نشد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۲۹ خردادماه همان سال در خطبه های نماز جمعه تهران با تقدیر از حضور ۴۰ میلیونی مردم در انتخابات بر وحدت و آرامش مردم و معترضین تاکید کردند و از آنان خواستند تا اعتراض خود را از طریق قانون و شورای نگهبان پیگیر باشند.
اعتراضی که هیچ وقت تبدیل به شکایت نشد و فتنه گران دائم بر ابطال انتخابات و برگزاری مجدد آن تاکید می کردند و حضور چشمگیر و دشمن شکن مردم را در این عرصه به حاشیه بردند.
کشور ایران از ۲۲ خرداد ۸۸ تا هشتم دیماه آن سال حدود ۷ ماه لحظات سخت و پر اضطراب و نفس گیر را سپری کرد در این مدت بارها رهبر فرزانه انقلاب بر وحدت و آرامش و پیگیری مطالبات از طریق قانون و همچنین هشدار نسبت به توطئه های جبهه استکبار در سخنرانی ها و دیدارهای متعدد با مردم و نخبگان تاکید کردند اما برخی خواص و خاک خورده های انقلاب که بصیرت خود را از دست داده بودند آب به آسیاب دشمن می ریختند و فضا را غبار آلود کرده بودند.
فضائی که تنها با چراغ بصیرت و ولایت فقیه می توان راه را پیدا کرد و بغیر آن هر راهی ره سوی دشمن و منافقین بود و انسان را به قهقرای سقوط می کشاند.
بلاخره عاشورای سال ۸۸ عده ای اراذل و اوباش به بهانه حمایت از فتنه گران این بار حریم حضرت سیدالشهدا(ع) را هدف قرار داده و با سوت و کف در خیابان و به آتش کشیدن پرچم های عزای اهل بیت (ع) سعی در برهم زدن فضای جامعه را داشتند و دل میایونها انسان عاشق به مکتب سیدالشهدا علیه السلام را داغدار کردند.
این اتفاق نابهنجار در نهایت منجر به حرکت خودجوش مردمی شد و مردم ولایتمدار و مومن ایران اسلامی در نهم دیماه ۸۸ در یک حرکت هماهنگ در سراسر کشور طومار فتنه گران و حامیان اندک آنان را پیچیدند و حماسه ای را رقم زدند که حاصل آن شد تا فتنه گران به زباله دان تاریخ بپیوندتد.
قدرت طلبی و بی بصیرتی عامل اصلی فتنه ۸۸
استاد علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص این حادثه تاریخی گفت: قدرت طلبی و بی بصیرتی دو عامل اصلی این فتنه بود که نظام را تا لبه پرتگاه به پیش برد.
حسین محمدی افزود: کسانی که قبل از انتخابات سال ۸۸ واقعا خاک خورده انقلاب بودند و زحمات زیادی برای کشور کشیده بودند با یک طمع در دام دشمن خارجی گرفتار شدند و نقش فرمانده و پیاده نظام را در سال ۸۸ ایفا کردتد.
وی با بیان اینکه دشمن در آن سالها و قبل تر از آن به دنبال نخبه پروری در شخصیت های نظام بود، افزود: یکی از مهمترین راهبردهای برنامه ریزی شده توسط آمریکا برای تغییر نظام سیاسی ایران نخپه پروری شخصیت ها و خواص جامعه بود تا بتواند از آن طریق روی جامعه هدف خود تاثیر گذار باشند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: این نخپه پروری تا جایی پیش رفت که برخی خواص بی بصیرت جامعه همراه و همگام با فتنه گران آب به آسیاب دشمن می ریختند و برخی دیگر نیز با سکوت خود نتوانستند به روشنگری در فضای غبار آلود جامعه کمک کنند.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تربت حیدریه با بیان اینکه سالها طول خواهد کشید عوام جامعه ابعاد این فتنه را درک کنند، اظهار کرد: روشنگری های داعیانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و حضور خودجوش مردم در حماسه بیادماندنی نهم دی ۸۸ این فتنه عظیم را خنثی کرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید