کد خبر : 1862
تاریخ انتشار : جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۰

فرهاد مجیدی یا تحریک شده و یا عقده‌گشایی کرده

فرهاد مجیدی یا تحریک شده و یا عقده‌گشایی کرده

در همین راستا عصر دیروز با کاظم اولیایی تماس گرفتیم و با او در رابطه با اتفاقات این باشگاه همکلام شدیم. با هم چکیده حرف‌های مدیرعامل اسبق استقلال را می‌خوانیم.  گفته‌اند مربیان مد نظر استقلال باید برنامه خودشان را ارائه کنند. خب حالا سؤال اینجاست که این برنامه‌ها را چه کسی باید ارزیابی کند؟ فرض

در همین راستا عصر دیروز با کاظم اولیایی تماس گرفتیم و با او در رابطه با اتفاقات این باشگاه همکلام شدیم. با هم چکیده حرف‌های مدیرعامل اسبق استقلال را می‌خوانیم. 

گفته‌اند مربیان مد نظر استقلال باید برنامه خودشان را ارائه کنند. خب حالا سؤال اینجاست که این برنامه‌ها را چه کسی باید ارزیابی کند؟ فرض کنیم قلعه‌نویی، مظلومی و … برنامه دادند، چه کسی صلاحیت فنی دارد که کیفیت آنها را ارزیابی کند؟ استقلال باید کمیته فنی داشته باشد. یک کمیته فنی واقعی.

 

در استقلال دایه‌های مهربان‌تر از مادری وجود دارند که نمی‌خواهند این تیم را ترک کنند و یکسری از مشکلات این باشگاه به خاطر همین دایه‌هاست.

 

با شیوه کنونی، سبک اداره شدن استقلال به حالتی درمی‌آید که به آن «خصولتی» می‌گویند! البته این روش در شرق آسیا متداول است و بد هم نیست اما به شرطی که درست اجرا شود و پای شرکت‌های بزرگ سودآور به میان بیاید نه اینکه مردم تاوان هزینه‌های تیمداری کارخانه‌ها را بدهند. الان در کره‌جنوبی و چین کارخانه‌های بسیار بزرگ که وابسته به دولت هستند و خودشان هم علاقه دارند، مدیریت تیم‌های بزرگ را در اختیار می‌گیرند.

 

فرهاد مجیدی یا تحریک شده و یا عقده‌گشایی کرده است. او به کسانی توهین کرده که سابقه حضورشان در استقلال بیشتر از خودش است. فرهاد فراموش نکند که خودش هم روزی پیشکسوت می‌شود و توقع احترام از کوچک‌ترها دارد.
اگر قرار باشد استقلال به لحاظ مالی راه فصل قبل را برود و همان مشکلات را داشته باشد، حفظ امیر قلعه‌نویی بهترین گزینه است اما اگر مشکلات حل شود، گزینه‌های زیادی روی میز خواهد بود.

 

به علیرضا منصوریان توصیه کردم به استقلال نیاید و به جای آن طرح ۳ ساله‌ای را برای موفقیت نفت تهران در ایران و آسیا ارائه بدهد. تازه او پس از آن هم بهتر است به جای مربیگری در ایران راهی اروپا شده و بر دانش فنی‌اش بیفزاید تا به سرمایه‌ خوبی برای فوتبال ایران و تیم ملی بدل شود. امیدوارم این کار را بکند و مسیر دیگری را انتخاب نکند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.