



علی اکبر اسماعیل پناه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: مجموع تعاونی های ثبت شده در تربت حیدریه 743 تعاونی با 271 هزار و 904 نفر عضو و اشتغالزایی چهار هزار و 698 نفر و سرمایه اسمی 118.724 میلیون ریال است.
وی تصریح کرد: تعداد تعاونی های فعال این شهرستان 308 تعاونی با 257 هزار و 512 نفر عضو و اشتغالزایی 2 هزار و 431 نفر و سرمایه اسمی 99.177 میلیون ریال می باشد.
اسماعیل پناه مجموع تعاونی بانوان در شهرستان تربت حیدریه را 20 تعاونی با 157 عضو و اشتغالزایی 134 و سرمایه اسمی 22 میلیون ریال عنوان کرد.
وی به نوع فعالیت تعاونی های تربت حیدریه اشاره کرد و گفت: بر حسب نوع فعالیت شرکتهای تعاونی 47.5 درصد در بخش تولید، 40 درصد در بخش خدمات و 12.5 درصد در بخش توزیعی فعال و مشغول به کار می باشند.
اسماعیل پناه ادامه داد: از این میزان تعاونی 12 درصد در بخش کشاورزی، 13 درصد در بخش صنعت و معدن و همچنین 7 درصد در بخش صنایع دستی و مشاغل خانگی فعال هستند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه با بیان اینکه 60 درصد تعاونی های این شهرستان غیر فعال است، از اتمام فعالیت های تعاونی مسکن، تغییر شغل، مهاجرت و ضعف فرهنگ کار گروهی، بعنوان مهمترین دلایل رکود تعاونی های یاد کرد.
وی تنها راه برون رفت از رکود در تعاونی ها را اصلاح قوانین تعاون و تبیین فرهنگ کار گروهی عنوان کرد و افزود: عدم اطلاع اعضا از قوانین برای حقوق خود و عدم استقبال از دوره های آموزشی علیرغم برگزاری این دوره ها توسط اداره تعاون و اموزشگاه های طرف قرارداد به صورت رایگان برای تعاونی ها و همچنین کم توجهی به نقش و اهمیت دانش مدیریت در اداره شرکت ها مهمترین دغدغه تعاونی ها از نگاه دولت است.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی تربت حیدریه، کمبود سرمایه و بازاریابی و فروش را مهمترین معضل از نگاه بخش تعاون یاد کرد.
انتهای پیام/
.
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید