بدون نظر
 
عبده‌تبریزی: غیرتخصصی‌ها دربورس‌دخالت‌نکنند
تاریخ انتشار : ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ در ۲:۵۳ ب.ظ
 
توضیحات یک عضو شورای عالی بورس درباره مسایل اخیر عرضه پتروشیمی مبین در بورس که باعث شد سوءتفاهم گسترده‌ای در بازار سرمایه کشور رخ دهد.

حسین عبده تبریزی پیرامون مسایل اخیر عرضه پتروشیمی مبین در بازار سرمایه اظهارکرد: اتفاقاتی که درباره پتروشیمی مبین چندی پیش در بازار سرمایه رخ داد این موضوع در شورای تخصصی بورس و هم در جلسه خاصی با حضور وزیر اقتصاد بررسی شد و نتیجه نهایی در این خصوص اعلام خواهد شد.

عضو شورای عالی بورس تصریح کرد:گزارشی که در آن جلسه داده شد این بود که یک اشکال نرم افزاری باعث شد تا کامپیوتر بخش اجرای بورس مرتکب دو اشتباه عملیاتی شود و به همین علت دو بار معاملات را متوقف می‌کند. وقتی بار سوم، بازار فعال شده است، به خاطر اشتباه دومی که معاملات گروهی را متوقف نکرده بودند، سبد گسترش در بالای لیست قرار می‌گیرد و عده‌ای که قبلاً در لیست بودند، حذف شدند. به گزارش اقتصادی‌نیوز، او افزود: این مساله باعث می‌شود شایعات دامن زده شود و حتی به سایر نهادهای نظارتی هم این مساله کشیده شده است. از طرفی وضعیت بازار سرمایه در حال حاضر چندان مناسب نیست. وقتی در این شرایط اتفاقاتی از این قبیل رخ می‌دهد عده‌ای گمان می‌کنند تقلب شده و ابطال این معامله هم باعث شد تا عده‌ای شائبه تقلب و فساد را دامن بزنند.

عبده تبریزی ابزار تاسف کرد: وقتی مرز بین نظارت و اجرا مشخص نیست نتیجه این می‌شود که مشکلات اساسی از بازار سرمایه بیرون ‌آید. درباره سهام مبین هم چنین اتفاقی رخ داده که باعث شده سوءتفاهم گسترده‌ای در بازار پیدا شود.

او افزود: یک عده هم ممکن است اهداف سیاسی را دنبال کنند و بهانه و دستاویزی برای ضربه زدن به دولت انتخاب کنند. در نتیجه مجلس را حساس کردند تا نسبت به این مساله واکنش نشان دهد.

عضو شورای عالی بورس معتقد است: هرچقدر نهادهای غیرتخصصی در این حوزه دخالت کنند، اوضاع بدتر می‌شود و در هیچ کجای دنیا این‌طور نیست که جرائم بورس را یک گروه غیرتخصصی بررسی کند.

عبده تبریزی معتقد است: چون بورس بازاری تخصصی و پیچیده است. بسته به آنکه چگونه برای آن مقام غیرتخصصی توضیح داده شود، می‌توانید از آنها جواب و نتیجه بگیرید.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort