


عوض حیدر پور در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه اعزام کشتی نجات از سوی جمهوری اسلامی ایران کاری که انسان دوستانه و در جهت کمک به مردم در به در یمن است، تاکید کرد: به طور طبیعی جمهوری اسلامی ایران به عنوان نقش آفرین اصلی در منطقه که می تواند حافظ منافع همه مسلمانان جهان مطرح است.
نماینده مردم شهررضا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نگرانی های جهانی در زمینه حرکت کشتی نجات ایران به سمت یمن، عنوان کرد: و نگرانی آل سعود و آمریکایی ها از این است که نکند با این اقدام جمهوری اسلامی ایران، خط سیری باز شود و بعد از این کشتی کشتی های دیگر نیز به یمن فرستاده شود.
وی ادامه داد: این فکر و هراس آنها درست است چرا که جمهوری اسلامی ایران وظیفه دارد خط حمایت، کمک رسانی و پشتیبانی برای مردم یمن راه اندازی کند.
حیدرپور اظهار داشت: آنها با ممانعت از رسیدن کشتی نجات ایران به یمن تلاش دارند، مانع آن شوند تا کشتی های دیگر از ایران و کشورهای دیگر به یمن برسد. متحدان ضد یمنی از این موضوع دستپاچه شدند.
این نماینده با بیان اینکه قطعا بعد از کشتی ایران و خط شکنی کشتی های دیگر به …
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید