کد خبر : 1297
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵

برخی سهامداران بورسی مقابل تالار حافظ نسبت به افت بازار اعتراض کردند

برخی سهامداران بورسی مقابل تالار حافظ نسبت به افت بازار اعتراض کردند

جمعی از سهامداران شرکت‌های بورسی نسبت به سقوط شاخص بورس و ضررهای دامنه‌دار در این بازار در مقابل ساختمان تالار بورس اوراق بهادار در خیابان حافظ اعتراض کردند. این سهامداران نسبت به عملکرد مدیریت بازار سرمایه اعتراض دارند و ادعا دارند که مدیریت این بازار در تشدید ضرر سهامداران موثر بوده است. بعضی از تجمع‌کنندگان

جمعی از سهامداران شرکت‌های بورسی نسبت به سقوط شاخص بورس و ضررهای دامنه‌دار در این بازار در مقابل ساختمان تالار بورس اوراق بهادار در خیابان حافظ اعتراض کردند.
این سهامداران نسبت به عملکرد مدیریت بازار سرمایه اعتراض دارند و ادعا دارند که مدیریت این بازار در تشدید ضرر سهامداران موثر بوده است.
بعضی از تجمع‌کنندگان می‌گویند، ارزش سرمایه آنها در بازار در یک یا دو سال اخیر به نصف کاهش یافته است و دچار مشکل جدی شده‌اند.
تجمع‌کنندگان که تعداد آنها بین ۵۰ تا ۷۰ نفر برآورد می‌شود، تلاش می‌کنند، مانع عبور و مرور خودروها در خیابان حافظ نشوند.
ارزش بازار سرمایه از 314 هزار میلیارد تومان ظرف چند ماه اخیر به 283 هزار میلیارد تومان کاهش یافته است. شاخص بورس نیز از حدود 75 هزار واحد به 63 هزار واحد کاسته شده است.

منبع: فارس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.