



سید هادی قادری خیرآبادی در خصوص طرح اقتصاد مقاومتی خود در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهارکرد: طرح کشت گلخانه ای را در زمینی به مساحت 1200 متر مربع آغاز کردم، در ابتدا با مشکلاتی از قبیل کمبود بودجه و امکانات مواجه بودم اما با مراجعه به بسیج سازندگی و بهره گیری از مشاوران و کارشناسان و دریافت 300 میلیون ریال تسهیلات اقتصادمقاومتی بخش مهمی از مشکلات مرتفع گردید.
وی گفت: در این طرح که در مجموع 700 میلیون ریال هزینه شده روزانه بین 200 تا 300 کیلو گرم خیار برداشت و روانه بازار مصرف می شود و پیش بینی می شود که تا پایان امسال 20 تن خیار برداشت کنیم.
قادری اذعان کرد: در طول دوره 6 ماهه کشت خیار گلخانه ای، حدود 250 میلیون ریال هزینه جاری صورت می گیرد و اگر حادثه ای پیش نیاید تا پایان دوره حداقل 500 میلیون ریال درآمد حاصل می شود که با خارج کردن هزینه های جاری 250 میلیون ریال استفاده نصیب بهره بردار در طی شش ماه خواهد شد.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی بیان داشت: کار علمی و کارشناسی شده به خصوص در فعالیت های کشاورزی بسیار مفید ومثمر است و محصولاتی که اینگونه کاشت و برداشت می شوند به مراتب با کیفیت و کمیت بالاتری تولید می شود.
وی مهمترین مشکل خود را عدم همراهی برخی دستگاههای متولی عنوان کرد و افزود: بعنوان مثال جهاد کشاورزی به زمینهای بالای 3 هزار متر پروانه بهره برداری می دهد و لذا بسیاری از خدمات از طریق همین پروانه ارائه می شود و این درحالی است که مساحت زمین گلخانه 1200 متر مربع است و مشکل اصلی ما کمبود سوخت است که باید آن را آزاد تهیه کنیم.
قادری به جوانان توصیه کرد: جوانان باید ابتدا با هدف تحصیلات دانشگاهی خود را ادامه بدهندزیرا بازار کار بوجود نمی آید مگر آنکه خودشان آن را بوجود بیاورند واین فقط با کار و تلاش میسر می شود.
این فعال عرصه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه امروز نباید جوانان منتظر کار و پشت میز نشینی بمانند افزود: کار راباید به وجود آورد و این مهم با پشتکار و همچنین استفاده از تجربیات و مباحث کارشناسانه در عرصه های مختلف انجام می گیرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید