بدون نظر
 
معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با «تابان تربت»:
120 هزار دانش آموز در مراکز استثنائی کشور تحصیل می کنند/احداث مراکز آموزش استثنائی مصداق حمایت از عدالت آموزشی است
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۷ ق.ظ
 
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور گفت: 120 هزار دانش آموز در یکهزار و 550 مرکز آموزش استثنائی کشور تحصیل می کنند.

مجید قدمی در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: با توجه به ابزار و تجهیزات تخصصی قوی، شناسائی دانش آموزان استثنائی و کسانی که نیازمند خدمات ویزه هستند بهتر شده و بر همین اساس برنامه های متعددی برای این مراکز تدارک دیده شده است.

 

وی با اشاره به تحصیل 50 هزار دانش آموز تلفیقی در کشور، افزود: امسال آمار تلفیقی دانش آموزان استثنائی کشور افزایش یافته و پیش ببنی می کنیم بین 5 تا 7 هزار نفر به تلفیقی های کشور افزوده شود.

 

قدمی به برخی برنامه های این مراکز اشاره کرد و گفت: برنامه های آموزشی، حمایتی، تامین خدمات دارویی و تجهیزات پزشکی، کاشت حلزون، ارائه کتب درسی و فعالیت های اردوئی و ورزشی بخشی از برنامه های سازمان اموزش و پرورش استثنائی کشور برای دانش اموزان نیازمند به خدمات ویژه می باشد.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش کمک خیرین را در این عرصه بسیار با اهمیت تلقی کرد و بیان داشت: با توجه به فضای عاطفی و انسان دوستانه ای که در این مراکز وجود دارد، خیرین تمایل بیشتری برای احداث مراکز استثنائی دارند و لذا 12 پروزه برای دانش اموزان استثنائی کشور با مشارکت خیرین در دست احداث می باشد.

 

وی اظهار کرد: احداث مراکز استثنائی برای دانش اموزان نیازمند، مصداق حمایت از عدالت اجتماعی است و در حقیقت این مراکز قطعه ای از بهشت هستند و هر که بتواند بنحوی در این مراکز در عرصه عمرانی و اموزشی خدماتی ارائه دهد، باقیات الصالحاتی برای خود به جا گذاشته است.

 

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی کشور احداث مراکز آموزش استثنائی را احترام به انسانیت و بشریت دانست و گفت: باید برای احداث و بازسازی چنین فضاهایی از یکدیگر سبقت بگیریم، زیرا که احداث این مراکز عمل به قانون اساسی و احترام به انسانیت در جامعه اسلامی است.

 

وی خاطر نشان کرد: آموزش عادی مرهون آموزش استثنائی است و لذا معلمان عادی در مدارس معمولی قوی می شوند و با تجربه ای فراوان می توانند خروجی بهتری در مراکز استثنائی داشته باشند.

 

قدمی گفت: امسال بیش از 350 دانش اموز استثنائی درکنکور سراسری پذیرفته شده و لذا باید شرایطی را فراهم کنیم تا زمینه ساز رشد و ارتقای شاخص توسعه آموزشی کشور باشیم.

 

مرکز آموزش استثنائی ابتکار تربت حیدریه واقع در شهرک ولی عصر(عج) انتهای خانه های مسکن مهر پیش از ظهر امروز با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مدیرکل سازمان نوسازی مدارس استان، مدیرکل مدارس استثنائی خراسان رضوی و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان و جمعی از مسئولین شهرستانی به بهره برداری رسید.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort