بدون نظر
 
احضارحاج قاسم توسط هاشمی رفسنجانی !+عکس
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ در ۱:۳۹ ب.ظ
 
آقای هاشمی گفت : شما بیا همین صحبت ها رو به امام بگو ؛ایشون از شما که داخل متن جنگ هستین؛ بهتر قبول می کنن که صلح رو بپذیریم.» این مساله باعث شده بود که قاسم سلیمانی متوجه منظور آقای هاشمی بشود و بابت آن ؛ خون خودش را می خورد . ناگفته نماند این قضیه مربوط به مقطعی از جنگ است که هنوز هیچ صحبتی از قبول قطعنامه و آتش بس در میان نبود. *حاج صادق آهنگران

به گزارش احرارگیل به نقل از خبرگزاری شهدای ایران ، حاج صادق آهنگران در بخشی از خاطراتش به احضار حاج قاسم توسط هاشمی رفسنجانی خبر داده و نوشته است: سال ۱۳۶۶؛درست زمانی که حضرت امام فرمود: «جنگ مساله ی اصلی است »؛در قرارگاه زمزمه ای بین فرماندهان جریان داشت که بعضی از مسئولین  از جمله  آقای «هاشمی رفسنجانی » آن طور که باید و شاید، طالب ادامه جنگ تا حصول نهایی نیستند و دنبال آتش بس  و هم آوردن سروته ماجرا هستند؛ البته  شاید این آقایان برای خود دلیل  هم داشتند  و این احتمال را می دادند  که نیروهای ایرانی نتوانند از دشمنی که  تمامی  استکبار جهانی  پشت سر او بود برآیند؛ اما به هر ترتیب؛ هم زمان با آن رهنمود امام خمینی صلح طلبی در عملکرد این حضرات نمود عینی داشت .

احضار حاج قاسم توسط هاشمی رفسنجانی! +عکس

یک روز به اتفاق تنی چند از فرماندهان در قرار گاه بودیم؛ که «قاسم سلیمانی » فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله کرمان؛ توسط آقای هاشمی احضار شد تا گزارشی درباره وضعیت جنگ بدهد.

احضار حاج قاسم توسط هاشمی رفسنجانی! +عکس

وقتی  قاسم سلیمانی از پیش آقای هاشمی برگشت؛ به شدت در هم و نطقش کور شده بود؛ ناراحتی در چهره اش موج می زد. از او پرسیدم : «چی شده آقا قاسم ؛ ناراحتی ؟ » از شدت غضب ؛ چهره اش برافروخته شده بود . پس از چند لحظه گفت : « از من خواستن گزارشی از مشکلات جنگ بدم ؛ وقتی گزارشم رو دادم ؛ آقای هاشمی گفت : شما بیا همین صحبت ها رو به امام بگو ؛ایشون از شما که داخل متن جنگ هستین؛ بهتر قبول می کنن که صلح رو بپذیریم.» این مساله باعث شده بود که قاسم سلیمانی متوجه  منظور آقای هاشمی بشود و بابت آن؛ خون خودش را می خورد . ناگفته نماند این قضیه مربوط به مقطعی از جنگ است که هنوز هیچ صحبتی  از قبول قطعنامه  و آتش بس در میان نبود.

احضار حاج قاسم توسط هاشمی رفسنجانی! +عکس
لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کتاب‌های کنگره شهدای تربت‌حیدریه رونمایی می‌شود ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort