



به گزارش تابان تربت، حال با گذشت این همه سال گویا تکمیل این مجتمع فرهنگی در شهرستان به یک رویا تبدیل شده است. هرچند مسئولین وقت مربوطه ،قول هایی را جهت تکمیل آن به هنرمندان شهر داده اند اما فقط در حد همان قول بوده و کاری صورت نگرفته است.فقدان مجتمع فرهنگی در شهرستانی مثل تربت حیدریه باعث تأسف است در حالی که شهرهای اطراف که از خیلی از جهات قابل قیاس با تربت نیستند دارای بعضأ دو مجتمع فرهنگی می باشند و تربت حیدریه برای ساخت تنها یک مجتمع فرهنگی ناتوان بوده و ضعیف عمل می کند.
نبود مجتمع فرهنگی تنها یکی از مشکلاتی است که هنرمندان شهرمان با آن مواجه بوده و از مسئولین شهرستان در این خصوص گلایه مندند. خانه هنرمندان ، مجتمع فرهنگی و تالار اندیشه (سینما اندیشه فعلی) سه موضوعی است که باعث نارضایتی و گلایه تعداد بسیاری از هنرمندان شهر شده و متاسفانه مسئولین به آن توجهی ندارند.
تعدادی از این هنرمندان در این خصوص مطالبی را ذکر کردند که در ذیل به آن پرداخته شده است:
تالار اندیشه تنها بهانه ای برای گرفتن اعتبار بود
یکی از اعضای انجمن نمایش شهرستان اظهار کرد: تالار اندیشه مختص هنرمندان با اجرای سالن بوده و واگذاری آن به سینمای جوان و سینما شدن آن تا کنون بازدهی مناسبی نداشته است.
محمد شهریاری گفت: وجود سینما در شهر لازم است،اما چرا با وجود سالن های خالی درشهر خصوصا سالن شهرداری ،تالار اندیشه که مرکز فعالیت هنرمندان این شهر است باید به سینما تبدیل شود، و یا اینکه چرا با وجود اخذ بودجه برای سینما اقدامی برای ساخت یا تجهیز آن صورت نمی گیرد؟
وی افزود: از زمان واگذاری تالار اندیشه به سینما جوان ، اداره ارشاد هیچگونه اختیاری جهت برگزاری مراسمات و جشنواره مثل سابق را ندارد.
شهریاری گفت: تالار اندیشه استاندارد تئاتر ، موسیقی و فعالیت گروه هنرهای تجسمی بوده و برای سینما مناسب نیست.
وی ادامه داد: جشنواره های کشوری و منطقه ای زیادی در شهر به جهت کسب امتیاز برای فرهنگ و هنر برگزار شد ، اما خروجی مناسبی نداشت و اعتباری کسب نشد اگر هم شد صرف هنر شهرستان و فعالیت هنری هنرمندان نشده است جز بیکار شدن تعداد زیادی از هنرمندان شهرمان!
ارشاد که متولی هنرمندان است،دست خالی است
ابراهیم ادیبی نیز در این خصوص گفت: تمامی ادارات بودجه فرهنگی دارند اما این بودجه همه جا به جز فرهنگ هزینه می شود.
وی افزود: حضور هنرمندان در شهر تنها برای گرفتن امتیاز است و حمایت دیگری از این قشر نمی شود.
ادیبی گفت: در اکثر اجراها و برنامه هایی که گروه های هنری مختلف شهر داشته اند برخی مسئولین جهت احترام به کار هنرمندان حتی زحمت حضور در برنامه آنها را به خود نمی دهند که این امر موجب دلسردی و بعضأ بیکاری بسیاری از هنرمندان شده است.
وی با بیان اینکه حمایت مسئولین باید به مجموع هنرمندان باشد نه به شخص تصریح کرد: علیرغم شعارهای برخی مسئولین در حمایت از هنر، هیچ حرکتی و تحولی در این خصوص صورت نگرفته است.
ادیبی بیان داشت: تربت حیدریه در زمینه تئاتر پتانسیل بالایی داشته و بعد از مشهد رتبه اول استان را دارد ولی هیچگونه امکاناتی برای اعضا در نظر گرفته نمی شود. متاسفانه مسئولین به اندازه ای که از هنرمندان برون شهری حمایت می کنند حمایتی از هنرمندان و پتانسیل های داخلی ندارند.
80 درصد هنرمندان تربت حیدریه از فعالیت خانه هنرمندان شهرستان بی اطلاع اند
داوود علیزاده با بیان این مطلب افزود: کارشناس امور هنری ارشاد و بسیاری از هنرمندان از فعالیت ها و جلسات خانه هنرمندان بی اطلاع بوده و تنها اسم این خانه به اسم هنرمندان است.
وی گفت: همه هنرمندان شهرستان کمترین انتظاری که از مسئولین و نماینده وقت شهرستان دارند این است که حداقل سالی یک بار جلسه ای برگزار و صحبت ها و درددل این هنرمندان را بشنوند و مشکلات آنها را بررسی کنند.
هنرمندان شهرستان فقط دلگرم به قطعه هنرمندان بهشت جواد الائمه(ع) هستند
محمد شهریاری در این خصوص اظهار کرد: هنرمندان شهرستان فقط دلگرم به قطعه هنرمندان که برای آنها در نظر گرفته شده هستند.
وی افزود: شهرداری این قطعه را به نام مفاخر و مشاهیر ثبت کرده و باید مختص هنرمندان و مفلخر شهرمان باشد.
شهریاری خاطر نشان کرد: متاسفانه در این قطعه تابلویی که مشخص کننده عنوان حوزه هنری افراد تدفین شده باشد، نیست.
انتهای پیام/
برگرفته از نشریه پیام ولایت
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید