به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ به نقا از ایرنا، شیما نصراللهالحسینی افزود: اکنون نزدیک به ۸۰ واحد صنفی عرضه گیاهان دارویی با کسب مجوز از اتاق اصناف در تربتحیدریه فعالیت دارند که این دانشگاه تنها بر عملکرد آنها نقش نظارتی دارد.
وی با بیان اینکه امسال یک واحد متخلف در این بخش مهر و موم شده است، گفت: براساس قانون هیچ واحد صنفی عرضه گیاهان دارویی، مجاز به فروش داروی گیاهی نیست و عرضه هرگونه دارو تنها در داروخانهها مجاز است.
نصراللهالحسینی افزود: مدیران این واحدهای صنفی، بدون مدرک معتبر دانشگاهی و تنها بر اساس تجربه اقدام به طبابت میکنند.
مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به وضعیت داروخانههای این منطقه اشاره و اظهار کرد: اکنون در سطح سه شهرستان زیر پوشش دانشگاه، ۵۲ داروخانه فعال است که از این تعداد ۳۶ واحد مربوط به تربتحیدریه است.
نصراللهالحسینی با بیان اینکه در ۲ شهرستان زاوه و مهولات داروخانه شبانهروزی وجود ندارد، افزود: تربت حیدریه ۹ داروخانه شبانهروزی دارد و در هر یک از بیمارستان ۹ دی و امام حسین (ع) این شهرستان نیز یک داروخانه شبانه روزی فعال است.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت سه شهرستان تربتحیدریه، زاوه و مهولات در جنوب استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید