



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ به نقل از ایرنا؛ عباس خاشعی سیوکی در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: دانشگاه تربت حیدریه برای حل مشکل های صنعت و جامعه اقدام کرده و بابت آن هم درآمد کسب کرده که مهمترین طرح در این زمینه بازسازی مسجد «زوزن» خواف است و مبلغ قابل توجهی برای دانشگاه داشته است.
وی ادامه داد: بودجه دانشگاه تربت حیدریه در دو و نیم سال گذشته از ۳۱۰ میلیارد ریال به یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال رسیده است که ۶۰ تا ۸۰ درصد بودجه تنها برای حقوق کارکنان و غذای دانشجویی صرف میشود.
رئیس دانشگاه تربت حیدریه گفت: ۲۲ هزار و ۲۵۲ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند و سالانه ۶۰۰ نفر ورودی آن است و از سال جاری ۵۰ نفر از ورودی ها بورسیه میشوند که پس از دانش آموختگی دارای شغل هستند.
به گفته وی، اگر نسبت دانشجو به بورسیه ملاک قرار گیرد، دانشگاه تربت حیدریه رتبه اول کشور را در این زمینه دارد.
۱۱ رشته دانشگاهی در دانشگاه تربت حیدریه راه اندازی شد
خاشعی سیوکی گفت: ۱۱ رشته جدید در ۲ سال و نیم گذشته در دانشگاه تربت حیدریه راه اندازی شده و این دانشگاه اکنون ۴۰ رشته در مقاطع مختلف را آموزش می دهد.
وی بیان کرد: دانشگاه تربت حیدریه در حدود ۱۶ سال گذشته دارای ۲۹ رشته دانشگاهی بود که از مقاطع کاردانی تا ارشد را در بر میگرفت و توانست در یکسال گذشته پنج رشته دانشگاهی در مقاطع مختلف اضافه کند.
رئیس دانشگاه تربت حیدریه ادامه داد: برای نخستین بار مقطع دکتری رشته علوم و مهندسی آب به این دانشگاه اضافه و نزدیک به ۱۵ نفر برای مصاحبه دعوت شده اند که از اول مهر تعدادی از آنها با نظر سازمان سنجش جذب میشوند.
به گفته وی، این دانشگاه سومین دانشگاهی است که پس از فردوسی و سبزوار مقطع دکتری این رشته را دایر میکند.
وی ادامه داد: همچنین بعد از ۱۰ سال ممنوعیت راه اندازی رشتههای علوم انسانی، برای نخستین بار رشته مدیریت صنعتی در این دانشگاه راه اندازی شده است.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید