به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ محمد قربانی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بلاخره چه نهادی مسئولیت ساماندهی سگهای ولگرد را عهدهدار است، گفت: سال ۴۰۱ نامهای از سوی وزارت کشور به تمام زیر مجموعه ارسال شد و مدیریت، کنترل جمعیت و ساماندهی سگهای بلاصاحب به مجموعه شهرداریها و دهباریها ابلاغ شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر وظیفه جمع آوری سگهای بلاصاحب در شهرها بعهده شهرداری و روستاها دهیاریهاست و سازمان دامپزشکی مسئولیت واکسیناسیون را نیز بعهده دارد.
قربانی در پاسخ به این سئوال که برخی نهادها اعلام میکنند سگهای بلاصاحب را از دیگر شهرها و روستاها در این شهر رها میکنند، گفت: منکر این موضوع نیستیم اما این گونه اظهار نظرها مبنی بر اینکه سگها را از دیگر شهرها و روستاها به شهر میآورند فرار از مسئولیت است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه بیان کرد: سال گذشته در سه شهرستان منطقه مجموع ۱۷۰۰ حیوان گزیدگی داشتیم که در چهارماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ درصد افزایش داشتیم.
وی افزود: این مسأله دغدغه و مطالبه جدی مردم است و برای علوم پزشکی مهم و شاخص است و باید ببینیم مردم چه میزان به هشدارها توجه دارند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اظهار کرد: آمار حیوان گزیدگی در این خطه نسبت به میانگین کشوری بالاتر است و متاسفانه هر مبتلا در چند مرحله باید واکسن ضد هاری تزریق کند اما وقتی بیماری از سیستم دفاعی عبور کند بطور قطعی کشنده است.
قربانی افزود: برای هر واکسیناسیون هاری حدود ۴ میلیون تومان هزینه میشود و این معضل نیز کشوری است که باید همه دستگاههای مرتبط برای کاهش این معضل برنامهریزی کنند.
مبلغ پائین اضافه کاری رغبتی برای پرستاران ایجاد نمیکند
رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر عدم رغبت پرستاران به اضافه کاری گفت: پرستاری یکی از شغلهای سخت و البته ارزشمند است اما با توجه به سختی کار و حضور در شیفتهای غیر متعارف در همه زمانها که پرستاران ارایه خدمت میکنند و همچنین مبلغ پایین اضافه کاری، جذابیتی برای پرستاران ندارد.
معصومه پاشایی گفت: در حال حاضر کمبود پرستار نداریم و نسبت تخت به پرستار یک به سه است که میانگین کشوری یک به چهار است، در عین حال با توجه به سیاستهای جدید جمعیت و برخی قوانین پرستاران هم در سنین بالا توان انجام اضافه کاری ندارند.
وی اظهار کرد: طبق قانون بیش از ۸۵ ساعت برای پرستاران نمیتوان اضافه کاری داشته باشیم و اکنون برای ۲۷۲ تختخواب بیمارستان امام حسین علیهالسلام که ۱۶۰ تخت آن راه اندازی شده تنها ۴۵ نفر را توانستیم تامین کنیم.
کمبود برخی داروها کشوری یا جهانی است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در خصوص کمبود داروی نوامیکس (انسولین) برای بیماران دیابتی گفت: در حال حاضر کمبود دارو در سه شهرستان نداریم، البته در برخی مقاطع ممکن است برندهای خارجی کمبود داشتهباشیم که این موضوع کشوری و یا جهانی است.
دکتر شیما نصرالهالحسینی افزود: در شش ماه اول سال ۱۴۰۲ حدود ۱۵۰۰ عدد انسولین توزیع شده و این در شرایطی است که مصرف ماهانه ۱۵۰۰ عدم است اما در ۴۰ روز اخیر ۱۳۰۰ عدد انسولین توزیع شده و در حال حاضر ۶۰ درصد نیاز جامعه را توانستیم تامین کنیم.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید