به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت، دکتر حسین ابراهیمیپور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بعد از راه اندازی بیمارستان امام حسین علیه السلام حجم و کیفیت خدمات به شکل محسوسی متفاوت شده، اما هنوز راه فراوان داریم تا به حد مطلوب و عالی برسیم، در عین حال هدف گذاری برای بحث جامعیت در حوزه بهداشت و درمان بر آن است تا کمترین نیاز را به مرکز استان داشتهباشیم.
وی به افتتاح بزرگترین ساختمان پردیس علوم پزشکی در مردادماه اشاره کرد و افزود: این پروژه با ۹ هزار متر مربع بهمراه خوابگاه شهید سلیمانی ۱۵ خرداد که برای تجهیز آن ۵ میلیارد تومان هزینه کردیم راه اندازی شده و اکنون در حال ساخت سلف سرویس هستیم تا با ساخت آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین دو خوابگاه دبگر مجموعه کامل شود.
دکتر ابراهیمی پور به اضافه شدن دو رشته تحصیلی طی امسال اشاره کرد و افزود: رشته کارشناسی بهداشت حرفهای که جز رشتههای پایه بهداشت است و همچنین کارشناسی ارشد پرستاری که سابقه ۳۰ ساله در این خطه دارد به مجموعه دانشکده پرستاری نیز افزوده شدهاست.
فرسودگی ناوگان آمبولانس عمدهترین چالش اورژانس تربت حیدریه است
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: هرچند فرسودگی ناوگان آمبولانس بک چالش کشوری است، اما در عین حال ۶۰ درصد ناوگان آمبولانس این خطه بالای ۱۵ سال عمر دارد و برای نگهداری و سرپانگه داشتن آن هزینه سنگینی پرداخت میشود.
دکتر جواد امیری اظهار کرد: در حال حاضر ۲۱ پایگاه اورژانس شهری و جادهای و یک مرکز ارتباطات اورژانس در منطفه تحت پوشش علوم پزشکی فعالیت دارند که البته طبق برنامه ششم باید ۲۶ پایگاه فعال باشد که تا پایان سال دو پایگاه نسر و رودمعجن با اختصاص نیروی انسانی تکمیل میشود.
وی تصریح کرد: پایگاه جادهای صفیآباد در شهرستان زاوه سال اینده به بهره برداری میرسد، در عین حال پایگاه ۶ و ۷ شهری که طبق برنامه ششم توسعه عقب است باید اخداث شود و برای آن دست نیاز به سمت خیرین دراز میکنیم
امیری با بیان اینکه طی دو سال اخیر پنج پایگاه جدید جادهای و شهری در منطفه به بهره برداری رسبده، افزود: البته با اضافه شدن این پایگاهها هیچ ناوگان آمبولانسی اضافه نشده و ما از امکانات موجود مجموعه دانشگاه علوم پزشکی این پایگاهها را تجهیز کردیم.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به راه اندازی اورژانس بانوان طی ماههای آتی اشاره داشت و افزود: با توجه به اینکه ۵۰ درصد مراجعه کنندگان بانوان هستند، پیگیر راه اندازی اورژانس بانوان هستیم که در رضایت مراجعه کنندگان تاثیر گذار است.
وی اضافه کرد: تعداد نیروی فعلی اورژانس ۱۵۰ نفر هستند که در شش ماهه دوم امسال مجوز جذب ۲۲ نفر برای فوریتهای پزشکی را دریافت کردبم
امیری با اساره به اینکه به صورت میانگین روزانه ۵۰ ماموریت برای اورژانس ثبت شده، گفت: در اورژانس ۱۱۵ منطقه تربت حیدریه طی یکسال اخیر میانگین ۲۰ هزار تماس برقرار شده که ۳۰ درصد منجر به اعزام آمبولانس و ۱۰ درصد مزاحمت تلفنی بودهاست.
انتقاد معاون فنی معاونت بهداشت علوم پزشکی از عدم استقبال مردم شهر تربت حیدریه از برنامه سلامت خانواده
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از عدم استقبال مردم این شهر از برنامه سلامت خانواده انتقاد کرد و گفت: برنامه سلامت خانواده با حمایت دولت سیزدهم در مناطق شهری بالای ۵۰ هزار نفر در حال انجام است و به ازای هر ۱۵۰۰ نفر یک مراقب و پزشک در نظر گرفته شدهاما شاهد ان هستیم که استقبال جندانی از این برنامه مهم و ضروری نشدهاست.
محمدرضا اعتصامی راد افزود: اصل اول در این برنامه پیشگیری، غربالگری و آموزش است و با تامین نیروی لازم در شهر تربت حیدریه به عنوان تنها شهر منطقه ۹۰ مراقب سلامت بکارگیری خواهند شد، البته مشکل اصلی فضای فیزیکی و مشکل دوم عدم مراجعه افراد به این پایگاهها است که پایگاهها فعال و غربالگریها انجام میشود، اما مردم مراجعه نمیکنند.
وی بیان کرد: در ۱۱ پایگاه سلامت شهری که قرار است به ۲۲ پایگاه افزایش یابد، خدمات؛ مراقبت دوران بارداری و پیش و پس از زایمان و همچنین مراقبت کودکان، مراقبت گروههای سنی براساس سنین مختلف با توجه به شرایط، خدمات آموزشی مشاوره، پیشگیری و غربالگری بیماریهای مزمن و سرطان و همچنین مشاوره بهداشت و تغذیه به صورت رایگان انجام میشود
با پزشکانی که دستگاه کارتخوان ندارند، برخورد میشود
دکتر محسن تدین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پاسخ به سئوال خبرنگار مبنی بر اینکه برخی پزشکان دستگاه کارتخوان ندارند و تقاضای پول نقد دارند، گفت: چنانچه طبق گزارش مردم و بازدیدهای نظارتی مشخص شود پزشکی از دستگاه کارتخوان استفاده نمیکند قطعا برخورد خواهد شد، لذا مردم گزارشات خود را به سامانه ۱۹۰ اعلام کنند.
وی با تایید این مطلب که برخی پزشکان به حوزه زیبایی گرایش پیدا کردند، گفت: گرایش به حوزه زیبایی یک معضل کشوری است و در سطح وزارت بهداشت در دست بررسی است و سعی داریم با راهکارهای اختصاصی بومی منطقه این فضا بهتر شود.
دکتر تدین در خصوص صف دوماهه برای بیماران MRI هم گفت: در تلاش هستیم تا با بک برنامه ریزی این صف را به یک تا دو هفته کاهش دهیم.
در پایان این نشست خبری ضمن تقدیر از کارمند پیشکسوت و ایثارگر دفاع مقدس دانشگاه علوم پزشکیا ازسرکار خانم فائزه حدادزاده، کارشناس فوریتهای پزشکی اورژانس تربت حیدریه که با راهنمایی های پزشکی و بصورت تلفنی جان بک نوزاد ۱۰ روزه را نجات داده بود تقدیر شد.
۲۰ تیرماه امسال بود که بعد از نماس خانواده ای به اورژانس ۱۱۵ مبنی بر درخواست کمک برای جان نجات یک کودک ۱۰ روزه، خانم حدادزاده، کارشناس فوریتهای پزشکی اورژانس تربت حیدریه با راهنمایی خود جان این کودک را نجات داد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید