



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تابان تربت؛ حجت الاسلام محمد کازری صبح امروز در جلسه هم اندیشی مباحث فرهنگی که در محل دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: امروز همه بخصوص خواص جامعه موظفند تا راهبردهای مسایل فرهنگی را به کار عملیاتی و میدانی تبدیل کنیم، چرا که هرکجا از این راهبردهای الهی دوری کردیم در حوزههای مختلف ضربه خوردیم.
وی با بیان اینکه طرح آندلسی کردن ایران برنامه جامع دشمن برای فروپاشی نظام از درون است، گفت: دشمن از طریق فساد و فحشا و ترویج منکرات در جنگ ترکیبی، شناختی و رسانهای برای نیروهای خط مقدم خود یعنی جوانان و نوجوانان برنامه ریزی کرده و لازم است برای این طرح دشمن برنامههای فرهنگی با راهبردهای عملیاتی تعریف شود.
کازری بیان داشت: امروز دشمن تمام همت و قدرت خود را بسیج کرده تا ایران اسلامی را از اعتقادات و باورهای دینی و انقلابی تهی کند و ما هیچ راهی جز پیاده کردن دین نداریم و هر میزان هم عقب نشینی کنیم دشمن بیشتر جلو می آید، بخصوص در مباحث فرهنگی که مانند موریانه از ریشه پایههای نظام و انقلاب را میپوسانند.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: دشمن درجنگ فرهنگی وارد شده و اگر بتوانیم راهبردهای عملیاتی را پیاده کنیم این نقشه دشمن را هم خنثی خواهیم کرد.
لزوم ترویج فرهنگ دفاع مقدس بین جوانان و نوجوانان
مهدی باقرزاده، رئیس دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تربت حیدریه در این جلسه اظهار داشت: انقلاب اسلامی تاکنون تهدیدات زیادی را پشت سر گذاشته و آنچه که امروز دغدغه همه دلسوزان نظام است مسایل فرهنگی است و رهبری هم نیز تاکید کردند همه در مباحث فرهنگی ورود کنند.
وی افزود: در طول سال ۴۴ مناسبت دفاع مقدسی داریم که جای کار فرهنگی در این مناسبتها واقعا خالی و نیاز است برای هر کدام هر دستگاه اجرایی و فرهنگی برنامه راهبردی و عملیاتی داشتهباشد.
باقرزاده گفت: جامعه هدف ما در این مناسبتها جوانان و نوجوانان است که بتوانیم فرهنگ دفاع مقدس را تبیین کنیم و یکی از این راهبردها تربیت معلم راوی است، چرا که حرف معلم که روایت میکند تاثیر بیشتری دارد تا اینکه ما بخواهیم در مدارس روایتگری کنیم، لذا از ظرفیت حوزههای علمیه نیز استفاده شده تا فرهنگ دفاع مقدس را بتوانیم نشر دهیم.
رئیس دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تربت حیدریه بیان کرد: مراجع تقلید عظام توصیه کردند تا جایی که میتوانید به مباحث فضای مجازی ورود شود تا بتوانیم فرهنگ دفاع ملدس، شهدا و انقلاب و اسلام را نشر دهیم چرا که دشمن روی این موضوعات در فضای مجازی برنامه دارد.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای مهم تدوین
شناسنامه دفاع مقدس تربت حیدریه است، گفت: در یک برنامه چهارساله بدنبال آن هستیم دانشنامه دفاع مقدس تهیه، تدوین و منتشر شود و این همت همه دستگاههای اجرایی را می طلبد.
باقرزاده گفت: این دانشنامه شامل تعداد شهدا و جانبازان و آزادگان، محل اعزام رزمندگان، وصیت نامه شهدا و خاطرات جانبازان و ارادگان و خیلی از مولفههای دیگر که نیاز است تمام دستگاهها ورود کنند.
دانشنامه دفاع مقدس تربت حیدریه در سه گام تدوین میشود
حسین پورسعادتی، مسئول تدوین دایره المعارف و دانشنامه دفاع مقدس تربت حیدریه گفت: این دانشنامه در سه مرحله در دست تدوین است که در گام نخست همه فعالیتهای دفاع مقدس اعم از ستاد پشتیبانی جنگ برادران و خواهران که پشت جبهه را آماده میکردند نیز مد نظر است.
وی افزود: گام دوم شهدای دفاع مقدس است که قالب بندی خاص خود را دارد که گروههای مختلفی از شهدا شامل؛ معلم، روحانی، پاسدار، ارتشی و روحانی و کارگر و کارمتد را در بر میگیرند که باید تفکیک بشوند اما شهدایی هستند که توسط ائمه جمعه، فرماندار، رهبر یا رییس جمهور از آنها یادی شده که از رده فرمانده گروهان به بالا نیز مد نظر است.
پورسعادتی بیان کرد: مرحله سوم اشخاص از فرمانده گردان به بالاست که باید مدخلهای آنان را ثبت کنیم و این بدان معناست که رشادتها و دلاورمردیهای آنان را در دو بخش که چه مسئولیتی داشته و در بخش دوم مشخصات شناسنامهای آنان را ثبت کنیم که از این نمونه فراوان داریم.
وی افزود: ما شهدایی همچون عبدالحسین برونسی، علی اصغر رمضانی، شهید یعقوبی، شهید خاکسار وسهید منصوری داریم که باید در ابعاد مختلف برای این شهدا کار شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید